1 ms 75 Hz monitör tavsiyesi

Hocam bütçe olarak 600-800 hadi taş çatlasın 850. Gönlüm bundan yana AOC G2460VQ6 ama 2. el bulamıyorum bir türlü. Yukarıda arkadaşda tavsiye etmiş
Hocam aynı monitörden sahibinden de ve letgoda görmüştüm. Hatta almak istediğim sistemin içerisinde de aynı monitörden var bir bakın derim.

Hocam aynı monitörden sahibinden de ve letgoda görmüştüm. Hatta almak istediğim sistemin içerisinde de aynı monitörden var bir bakın derim.
Ankara içi bulmak lazım hocam. Kargoya da para giderse 0 almak daha mantıklı

Ankara içi bulmak lazım hocam. Kargoya da para giderse 0 almak daha mantıklı
Hocam bir görüşün derim kargo işini bende arkadaşımla aynı monitörü kullanıyorum birlikte almıştık memnun kaldık. Ayrıca freesync özelliğide var ben hiç kullanmadım onu ama artık Nvidia kartlarda da yeni güncellemeyle kullanılabilir olacakmış, hatta olmuş bile olabilir.

ikinci el 144 hertz tavsiye ediyorum.

O gsync mevzusu oldu ama memnun olan yok sorunlu diyolar Sizin gördüğünüz ilan hangisi

O gsync mevzusu oldu ama memnun olan yok sorunlu diyolar Sizin gördüğünüz ilan hangisi
İlan numarası “652511151” 750 ₺ yazılmış ama daha düşüğe alabilirsin bence ya da kargoyu karşı tarafa yıkabilirsin.

21,5 inç olmasına rağmen fiyatı çok geldi bana. İkinci el uygun fiyata alınabilir aslında.

Asus VP228QG 75 hz bide 1ms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…