Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar 1ms klavye iyi midir?
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 26 Haziran 2021 #2 Klavyenin 1ms olması bir şey belirlemez. Klavyenin her özelliği bir bütün sayılır, marka model verirseniz ona göre yorum yapalım.
Klavyenin 1ms olması bir şey belirlemez. Klavyenin her özelliği bir bütün sayılır, marka model verirseniz ona göre yorum yapalım.
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #3 theYagi dedi: Klavyenin 1ms olması bir şey belirlemez. Klavyenin her özelliği bir bütün sayılır, marka model verirseniz ona göre yorum yapalım. Genişletmek için tıkla... tamam benim ms önemini öğrenmem lazımdı marka modele gerek yok ms çok mu önemli bana o lazımdı
theYagi dedi: Klavyenin 1ms olması bir şey belirlemez. Klavyenin her özelliği bir bütün sayılır, marka model verirseniz ona göre yorum yapalım. Genişletmek için tıkla... tamam benim ms önemini öğrenmem lazımdı marka modele gerek yok ms çok mu önemli bana o lazımdı