Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar elimde 1000₺ var akıllı bileklik bakıyordum fakat aklıma 2. el Apple Watch alabileceğim geldi. En ucuzu 1. nesili, sizce alınır mı?
Arkadaşlar elimde 1000₺ var akıllı bileklik bakıyordum fakat aklıma 2. el Apple Watch alabileceğim geldi. En ucuzu 1. nesili, sizce alınır mı?
E ekinfb44 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #2 Heiwa9 dedi: Arkadaşlar elimde 1000₺ var akıllı bileklik bakıyordum fakat aklıma 2. el Apple Watch alabileceğim geldi. En ucuzu 1. nesili, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum fiyat performans bence çok bir beklentin yoksa güzel bir saat fiyatına göre.
Heiwa9 dedi: Arkadaşlar elimde 1000₺ var akıllı bileklik bakıyordum fakat aklıma 2. el Apple Watch alabileceğim geldi. En ucuzu 1. nesili, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum fiyat performans bence çok bir beklentin yoksa güzel bir saat fiyatına göre.