Sistemin zayıf olduğunu biliyorum ama amacım gidip RDR2 oynatması değil. Tek amacımız Valorant'ı 60 FPS ve çökme olmadan oynatması. Sistem görselde; en F/P önerilerinize ihtiyacım var. Belli bir bütçe veremiyorum.
En ucuz nerelerden temin edebilirim?GT 1030-GTX 1050Ti-RX 570 4G bunlar olabilir.
Belirli bir bütçe yoksa buna bakabilirsin(!)Sistemin zayıf olduğunu biliyorum ama amacım gidip RDR2 oynatması değil. Tek amacımız Valorant'ı 60 FPS ve çökme olmadan oynatması. Sistem görselde; en F/P önerilerinize ihtiyacım var. Belli bir bütçe veremiyorum.
En ucuz nerelerden temin edebilirim?
Belirli bir bütçe yoksa buna bakabilirsin.
![]()
MSI RTX 3090 TI SUPRIM X 24G 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI RTX 3090 TI SUPRIM X 24G 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Sistemin zayıf olduğunu biliyorum ama amacım gidip RDR2 oynatması değil. Tek amacımız Valorant'ı 60 FPS ve çökme olmadan oynatması. Sistem görselde; en F/P önerilerinize ihtiyacım var. Belli bir bütçe veremiyorum.
Belirli bir bütçe yoksa buna bakabilirsin.
![]()
MSI RTX 3090 TI SUPRIM X 24G 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI RTX 3090 TI SUPRIM X 24G 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
1.nesil işlemci zaten ekran kartini besleyebilecek değil mi?
GTX 1050 olabilir gibi ama tam emin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.