K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 646 Makaleler 1 Çözümler 4 10 Temmuz 2022 #11 N0vaBetrayel dedi: 1. nesil i7 sisteme sahip biri amaç ne yani bunu önermenin? Belki piyasayı bilmiyor, anlamıyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam anlıyorum kendi sistemim iyi zaten arkadaş sagolsun güldürdü biraz. Piyasadan uzağım ve ucuzunu arıyorum sadece.
N0vaBetrayel dedi: 1. nesil i7 sisteme sahip biri amaç ne yani bunu önermenin? Belki piyasayı bilmiyor, anlamıyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam anlıyorum kendi sistemim iyi zaten arkadaş sagolsun güldürdü biraz. Piyasadan uzağım ve ucuzunu arıyorum sadece.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 10 Temmuz 2022 #12 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Mizah Ne Demek? Mizahşör Ve Mizah Yapmak Ne Anlama Gelir? Günümüzde çok fazla kullanılan, çoğu zaman net olarak anlamını açıklayamadığımız bir kelime olan mizah, Arapça kökenli bir kelimedir. Peki, mizah ne demek? Mizahşör ve mizah yapmak ne anlama gelir? Sizin için detayları ile derledik. www.milliyet.com.tr Genişletmek için tıkla... Mizah yapilacak bir konu değil, onun yerine belli bir kategori var oraya alabiliriz biz seni.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Mizah Ne Demek? Mizahşör Ve Mizah Yapmak Ne Anlama Gelir? Günümüzde çok fazla kullanılan, çoğu zaman net olarak anlamını açıklayamadığımız bir kelime olan mizah, Arapça kökenli bir kelimedir. Peki, mizah ne demek? Mizahşör ve mizah yapmak ne anlama gelir? Sizin için detayları ile derledik. www.milliyet.com.tr Genişletmek için tıkla... Mizah yapilacak bir konu değil, onun yerine belli bir kategori var oraya alabiliriz biz seni.
K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 646 Makaleler 1 Çözümler 4 10 Temmuz 2022 #13 505913 dedi: Valorant işlemci tabanlı bir oyun. Önce işlemci+anakart+RAM yğkseltin ekran kartı sonraki iş. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ram valorant için ideal gibi, ekran kartı sürekli hata veriyor ama.
505913 dedi: Valorant işlemci tabanlı bir oyun. Önce işlemci+anakart+RAM yğkseltin ekran kartı sonraki iş. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ram valorant için ideal gibi, ekran kartı sürekli hata veriyor ama.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Temmuz 2022 #14 Kyras dedi: İşlemci ve RAM Valorant için ideal gibi, ekran kartı sürekli hata veriyor ama. Genişletmek için tıkla... İşlemci ideal filan değil. Berbat.
Kyras dedi: İşlemci ve RAM Valorant için ideal gibi, ekran kartı sürekli hata veriyor ama. Genişletmek için tıkla... İşlemci ideal filan değil. Berbat.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 10 Temmuz 2022 #15 Sistemin Turbox mu? Onların sistemine çok benziyor. Ekran kartı olarak GT 1030 olabilir.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 10 Temmuz 2022 #16 Heunzey dedi: Mizah yapilacak bir konu değil, onun yerine belli bir kategori var oraya alabiliriz biz seni. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam konu dahibinden özür diliyorum ikinci el GTX1050 Ti RX570 ya da temizinden GTX970 alabilir tabii PSU yetiyorsa.
Heunzey dedi: Mizah yapilacak bir konu değil, onun yerine belli bir kategori var oraya alabiliriz biz seni. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam konu dahibinden özür diliyorum ikinci el GTX1050 Ti RX570 ya da temizinden GTX970 alabilir tabii PSU yetiyorsa.
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 10 Temmuz 2022 #17 Kyras dedi: İşlemci ve RAM Valorant için ideal gibi, ekran kartı sürekli hata veriyor ama. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olarak anakartınızla uyumlu sorunsuz bir kart yeterli olur. İşlemci yükseltmeden ekran kartı yükseltirseniz artacak FPS 5 FPS falan olur. 505913 dedi: Ekran kartı olarak anakartınızla uyumlu sorunsuz bir kart yeterli olur. İşlemci yükseltmeden ekran kartı yükseltirseniz artacak FPS 5 FPS falan olur. Genişletmek için tıkla... Ve ayrıca işlemci yeterli değil berbat ötesi.
Kyras dedi: İşlemci ve RAM Valorant için ideal gibi, ekran kartı sürekli hata veriyor ama. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olarak anakartınızla uyumlu sorunsuz bir kart yeterli olur. İşlemci yükseltmeden ekran kartı yükseltirseniz artacak FPS 5 FPS falan olur. 505913 dedi: Ekran kartı olarak anakartınızla uyumlu sorunsuz bir kart yeterli olur. İşlemci yükseltmeden ekran kartı yükseltirseniz artacak FPS 5 FPS falan olur. Genişletmek için tıkla... Ve ayrıca işlemci yeterli değil berbat ötesi.
K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 646 Makaleler 1 Çözümler 4 10 Temmuz 2022 #18 505913 dedi: Ekran kartı olarak anakartınızla uyumlu sorunsuz bir kart yeterli olur. İşlemci yükseltmeden ekran kartı yükseltirseniz artacak FPS 5 FPS falan olur. Genişletmek için tıkla... Fps açısından çok sorun yaşamıyorum, bana kalsa ben de işlemci yükseltirim zaten. Eğer çok uçuk değilse işlemci de önerebilirsineniz harika olur. 550519 dedi: Sistemin Turbox mu? Onların sistemine çok benziyor. Ekran kartı olarak GT 1030 olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistem benim değil bir arkadaşımın tam bilgim yok toparlamaya calışıyoruz. erme dedi: İşlemci ideal filan değil. Berbat. Genişletmek için tıkla... Düşük bir sistemde buna şükür diyebiliyorum sadece.
505913 dedi: Ekran kartı olarak anakartınızla uyumlu sorunsuz bir kart yeterli olur. İşlemci yükseltmeden ekran kartı yükseltirseniz artacak FPS 5 FPS falan olur. Genişletmek için tıkla... Fps açısından çok sorun yaşamıyorum, bana kalsa ben de işlemci yükseltirim zaten. Eğer çok uçuk değilse işlemci de önerebilirsineniz harika olur. 550519 dedi: Sistemin Turbox mu? Onların sistemine çok benziyor. Ekran kartı olarak GT 1030 olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistem benim değil bir arkadaşımın tam bilgim yok toparlamaya calışıyoruz. erme dedi: İşlemci ideal filan değil. Berbat. Genişletmek için tıkla... Düşük bir sistemde buna şükür diyebiliyorum sadece.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 10 Temmuz 2022 #19 Ne gömdünüz be işlemciyi, kardeşim PSU kötü değilse Rx570 falan tak geç 870'e kötü diyenler x3440 falan öneriyorlar şaka gibi insanlar.
Ne gömdünüz be işlemciyi, kardeşim PSU kötü değilse Rx570 falan tak geç 870'e kötü diyenler x3440 falan öneriyorlar şaka gibi insanlar.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 10 Temmuz 2022 #20 Kyras dedi: FPS açısından çok sorun yaşamıyorum, bana kalsa ben de işlemci yükseltirim zaten. Eğer çok uçuk değilse işlemci de önerebilirsineniz harika olur. Sistem benim değil bir arkadaşımın tam bilgim yok toparlamaya calışıyoruz. Düşük bir sistemde buna şükür diyebiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... RAM'i 16 yapıp ikinci el GTX1050 Ti alırsan sistem düzelir SSD yoksa SSD'de alabilirsiniz.
Kyras dedi: FPS açısından çok sorun yaşamıyorum, bana kalsa ben de işlemci yükseltirim zaten. Eğer çok uçuk değilse işlemci de önerebilirsineniz harika olur. Sistem benim değil bir arkadaşımın tam bilgim yok toparlamaya calışıyoruz. Düşük bir sistemde buna şükür diyebiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... RAM'i 16 yapıp ikinci el GTX1050 Ti alırsan sistem düzelir SSD yoksa SSD'de alabilirsiniz.