3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 4 Mayıs 2022 #11 İmam Ink dedi: Tamamdır Bu arada en uygun PC toplanabilcek yer neredir incehesap bence uygun ama iyininde iyisi vardır Genişletmek için tıkla... Laptopu sat, elindeki bütçeyi söyle ben toplarım. Ben genelde Akakçe'den bakıyorum.
İmam Ink dedi: Tamamdır Bu arada en uygun PC toplanabilcek yer neredir incehesap bence uygun ama iyininde iyisi vardır Genişletmek için tıkla... Laptopu sat, elindeki bütçeyi söyle ben toplarım. Ben genelde Akakçe'den bakıyorum.
İmam Ink Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mayıs 2022 #12 Şuan alamam lgs falan var lgsden sonra alicaz babamla zaten ama genede sağol 390845 dedi: Laptopu sat, elindeki bütçeyi söyle ben toplarım. Ben genelde Akakçe'den bakıyorum. Genişletmek için tıkla...
Şuan alamam lgs falan var lgsden sonra alicaz babamla zaten ama genede sağol 390845 dedi: Laptopu sat, elindeki bütçeyi söyle ben toplarım. Ben genelde Akakçe'den bakıyorum. Genişletmek için tıkla...