B Burak Trd Kilopat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #21 hasuna dedi: Hocam 300 400TL'ye koyun ilana durumu olduğu gibi belirtip. Elbet alıcı çıkar en azından elinize biraz para geçer belki. Genişletmek için tıkla... Keşke çalışsa da hiç o topa girmesem ama yapabilecek bir şey yok. Yeminle kafayı yedirecek bana eski anakarta taktım çalıştı. Yenisinde en ufak görüntü dahi vermiyor. Bu seferde internet var ama yok diyor bağlı ancak hiç bir şeye girmiyor. Dosya Ekleri IMG-20220724-WA0002.jpg 78,8 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleme: 24 Temmuz 2022
hasuna dedi: Hocam 300 400TL'ye koyun ilana durumu olduğu gibi belirtip. Elbet alıcı çıkar en azından elinize biraz para geçer belki. Genişletmek için tıkla... Keşke çalışsa da hiç o topa girmesem ama yapabilecek bir şey yok. Yeminle kafayı yedirecek bana eski anakarta taktım çalıştı. Yenisinde en ufak görüntü dahi vermiyor. Bu seferde internet var ama yok diyor bağlı ancak hiç bir şeye girmiyor.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2022 #22 Burak Trd dedi: Keşke çalışsa da hiç o topa girmesem ama yapabilecek bir şey yok. Yeminle kafayı yedirecek bana eski anakarta taktım çalıştı. Yenisinde en ufak görüntü dahi vermiyor. Bu sefer de internet var ama yok diyor bağlı ancak hiçbir şeye girmiyor. Genişletmek için tıkla... Driverlar yüklü müydü?
Burak Trd dedi: Keşke çalışsa da hiç o topa girmesem ama yapabilecek bir şey yok. Yeminle kafayı yedirecek bana eski anakarta taktım çalıştı. Yenisinde en ufak görüntü dahi vermiyor. Bu sefer de internet var ama yok diyor bağlı ancak hiçbir şeye girmiyor. Genişletmek için tıkla... Driverlar yüklü müydü?
B Burak Trd Kilopat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #23 Koneko Toujou dedi: Driverlar yüklü müydü? Genişletmek için tıkla... Yüklü ancak düzelme yok bir kaç site hariç hiç bir şeye giremiyorum. O kadar garip ki Chrome'u yüklemiyor, Opera'yı yüklüyor. Driverları inidireyim diyorum MSI'ın sitesine girmiyor, Steam'i indirmiyor. Kafayı yedim ya. Son düzenleme: 24 Temmuz 2022
Koneko Toujou dedi: Driverlar yüklü müydü? Genişletmek için tıkla... Yüklü ancak düzelme yok bir kaç site hariç hiç bir şeye giremiyorum. O kadar garip ki Chrome'u yüklemiyor, Opera'yı yüklüyor. Driverları inidireyim diyorum MSI'ın sitesine girmiyor, Steam'i indirmiyor. Kafayı yedim ya.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2022 #24 @Recep Baltaş @Ali Güngör konuya sizler baksanız daha iyi olur.