Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 1 Nisan 2021 #51 Ben pazar günü 1 Nisan şakası alacağım zaten, gerek yok.
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer EVREN 1 Nisan 2021 #52 AkaiYoru dedi: Arkadaşlar camdan uzaylı bakıyor. Ne yapacağım? Elinde mega ultra kozmik yok edici 5555 silahı var. (!) Genişletmek için tıkla... Sık gitsin.
AkaiYoru dedi: Arkadaşlar camdan uzaylı bakıyor. Ne yapacağım? Elinde mega ultra kozmik yok edici 5555 silahı var. (!) Genişletmek için tıkla... Sık gitsin.
Pringles Kedisi Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #53 Marmelatseven dedi: Evet bu gün bildiğiniz gibi 1 Nisan ve bu gün birine şaka yapmayı planlayanlar var mı? Ya da yapan var mı? Merak ettim. Not: Ben ufak bir şey yaptım. Genişletmek için tıkla... Ben ablama bugün o yokmuş gibi davranıcam. Biraz değişik ama bana o önceki 1 Nisan’da daha ağırını yapmıştı.
Marmelatseven dedi: Evet bu gün bildiğiniz gibi 1 Nisan ve bu gün birine şaka yapmayı planlayanlar var mı? Ya da yapan var mı? Merak ettim. Not: Ben ufak bir şey yaptım. Genişletmek için tıkla... Ben ablama bugün o yokmuş gibi davranıcam. Biraz değişik ama bana o önceki 1 Nisan’da daha ağırını yapmıştı.
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 1 Nisan 2021 #54 Doğum günümü kutlayacağım. Şaka değil ama yapacağım bir şey.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 1 Nisan 2021 #55 FsneSuyu dedi: Sık gitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam öldüler. Thanos erik dalına kalktı ve uzaylılar gg oldu. (!)
FsneSuyu dedi: Sık gitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam öldüler. Thanos erik dalına kalktı ve uzaylılar gg oldu. (!)
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 1 Nisan 2021 #56 The G.O.A.T dedi: Seni seviyorum demek istiyorum kıza. Yanlış anlaşılmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Hhaaha, bende ayrılmak istiyorum dedim daha yeni, her yerden engelledi, discord üzerinden ulaşmaya çalışıyorum. Edit: Ulaştım valo atarken yakaladım, şaka yaptığımı anlamamış, biraz ağlamış.
The G.O.A.T dedi: Seni seviyorum demek istiyorum kıza. Yanlış anlaşılmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Hhaaha, bende ayrılmak istiyorum dedim daha yeni, her yerden engelledi, discord üzerinden ulaşmaya çalışıyorum. Edit: Ulaştım valo atarken yakaladım, şaka yaptığımı anlamamış, biraz ağlamış.
corumluapo19 Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 229 Çözümler 2 Yer Urfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2021 #57 AKYLKINGS dedi: Keşke her şey rüya olsa ne güzel olurdu. Uyansak Miami'de. Elimizde kaçak çay. Kaçak çay? Hayallerimiz bile fakir. Genişletmek için tıkla... Urfa'da kaçak çayda lüks oldu artık. Kaçak çay 100 TL, Rize çayı 40 TL.
AKYLKINGS dedi: Keşke her şey rüya olsa ne güzel olurdu. Uyansak Miami'de. Elimizde kaçak çay. Kaçak çay? Hayallerimiz bile fakir. Genişletmek için tıkla... Urfa'da kaçak çayda lüks oldu artık. Kaçak çay 100 TL, Rize çayı 40 TL.
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 1 Nisan 2021 #58 Tadı kalmadı artık ilkokul zamanı güzeldi bayağı yapardık.