1 Nisan 2021 Mesaj: 160 NVIDIA'nın yeni Lovelace mimarisini kulanan ilk ekran kartı RTX 4090 yurt dışında görüldü! Kartın boyutları görenleri şaşırtıyor! NVIDIA yine çıtayı arşa çıkarmış! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
NVIDIA'nın yeni Lovelace mimarisini kulanan ilk ekran kartı RTX 4090 yurt dışında görüldü! Kartın boyutları görenleri şaşırtıyor! NVIDIA yine çıtayı arşa çıkarmış! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 28 Mart 2023 #161 James Z. Hetfield dedi: 2000 serisi ekran kartı aldım, 3000 sızdı, 3000 almayı düşündüm, 4000 sızdı. Şanssız mıyım yavaş mıyım bilemedim. 1 Nisan, doğru. Şaka olduğunu duyunca mutlu olduğum tek şey. Genişletmek için tıkla... Kapitalizm dostum.
James Z. Hetfield dedi: 2000 serisi ekran kartı aldım, 3000 sızdı, 3000 almayı düşündüm, 4000 sızdı. Şanssız mıyım yavaş mıyım bilemedim. 1 Nisan, doğru. Şaka olduğunu duyunca mutlu olduğum tek şey. Genişletmek için tıkla... Kapitalizm dostum.