6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 28 Mart 2021 #21 Bunu duvar kağıdı yapıp masaüstü simgelerini ve görev çubuğunu gizlediniz mi tam "ekranım kırıldı anne" şakası oluyor.
Bunu duvar kağıdı yapıp masaüstü simgelerini ve görev çubuğunu gizlediniz mi tam "ekranım kırıldı anne" şakası oluyor.
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #22 RUSHTOB dedi: Hocam bunu en sevmediğim kişiye 1 Nisan şakası olarak yapacağım. Eğer sorarlarsa neden yaptın diye eee şaka diyeceğim. Çok komik olacak. Genişletmek için tıkla... Aman aman nerelere geldik böyle. İnsanların çok güzel fantezileri varmış.
RUSHTOB dedi: Hocam bunu en sevmediğim kişiye 1 Nisan şakası olarak yapacağım. Eğer sorarlarsa neden yaptın diye eee şaka diyeceğim. Çok komik olacak. Genişletmek için tıkla... Aman aman nerelere geldik böyle. İnsanların çok güzel fantezileri varmış.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Mart 2021 #23 PeluşPenguen dedi: Aman aman nerelere geldik böyle. İnsanların çok güzel fantezileri varmış. Genişletmek için tıkla... Hocam siz de en sevmediğiniz arkadaşınızın bölgesine gidip işeyerek burası benim diyebilirsiniz.
PeluşPenguen dedi: Aman aman nerelere geldik böyle. İnsanların çok güzel fantezileri varmış. Genişletmek için tıkla... Hocam siz de en sevmediğiniz arkadaşınızın bölgesine gidip işeyerek burası benim diyebilirsiniz.
asinern Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #24 RUSHTOB dedi: Hocam siz de en sevmediğiniz arkadaşınızın bölgesine gidip işeyerek burası benim diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sevdim bunu.
RUSHTOB dedi: Hocam siz de en sevmediğiniz arkadaşınızın bölgesine gidip işeyerek burası benim diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sevdim bunu.
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #25 RUSHTOB dedi: Hocam siz de en sevmediğiniz arkadaşınızın bölgesine gidip işeyerek burası benim diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şey... Daha sonra kendi sağlık durumumu düşünmek istemiyorum da hastanede uyanabilirim.
RUSHTOB dedi: Hocam siz de en sevmediğiniz arkadaşınızın bölgesine gidip işeyerek burası benim diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şey... Daha sonra kendi sağlık durumumu düşünmek istemiyorum da hastanede uyanabilirim.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Mart 2021 #26 PeluşPenguen dedi: Şey... Daha sonra kendi sağlık durumumu düşünmek istemiyorum da hastanede uyanabilirim. Genişletmek için tıkla... Veteriner demek istediniz sanırım hocam.
PeluşPenguen dedi: Şey... Daha sonra kendi sağlık durumumu düşünmek istemiyorum da hastanede uyanabilirim. Genişletmek için tıkla... Veteriner demek istediniz sanırım hocam.
L Lolipop3535 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 3 Çözümler 5 28 Mart 2021 #27 Yamete Kudasai dedi: Kiralık katil tut. Yüzündeki ifade epik olacak. Genişletmek için tıkla...
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Mart 2021 #28 PeluşPenguen dedi: Şey... Daha sonra kendi sağlık durumumu düşünmek istemiyorum da hastanede uyanabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizin Warband'daki bütün çapulcular olduğunuz doğru mu?Bereden tanıdım.
PeluşPenguen dedi: Şey... Daha sonra kendi sağlık durumumu düşünmek istemiyorum da hastanede uyanabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizin Warband'daki bütün çapulcular olduğunuz doğru mu?Bereden tanıdım.
Enes 12 Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #29 647624518 dedi: Eki Görüntüle 945287 Bunu duvar kağıdı yapıp masaüstü simgelerini ve görev çubuğunu gizlediniz mi tam "ekranım kırıldı anne" şakası oluyor. Genişletmek için tıkla... Bunu kesin yapacağım
647624518 dedi: Eki Görüntüle 945287 Bunu duvar kağıdı yapıp masaüstü simgelerini ve görev çubuğunu gizlediniz mi tam "ekranım kırıldı anne" şakası oluyor. Genişletmek için tıkla... Bunu kesin yapacağım
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #30 RUSHTOB dedi: Hocam peki sizin Warband'daki bütün çapulcular olduğunuz doğru mu? Bereden tanıdım. Genişletmek için tıkla... Aslında bir adam maceraya dalmak için beni 10 dinara tuttu. Sonrada nord krallığı ile olan savaşımızda kral ragnar beni esir aldı. Kendim kurtuldum ve bir çapulcu grubuna katıldım. ailemi özlüyorum.
RUSHTOB dedi: Hocam peki sizin Warband'daki bütün çapulcular olduğunuz doğru mu? Bereden tanıdım. Genişletmek için tıkla... Aslında bir adam maceraya dalmak için beni 10 dinara tuttu. Sonrada nord krallığı ile olan savaşımızda kral ragnar beni esir aldı. Kendim kurtuldum ve bir çapulcu grubuna katıldım. ailemi özlüyorum.