ErayDq Picopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 528 6 Haziran 2024 #1 Sadece kendi bilgisayar odam için istiyorum. Bütçe 5-6 bin. Bu sıcağa dayanılmaz, gerçekten soğutsun yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2024
Sadece kendi bilgisayar odam için istiyorum. Bütçe 5-6 bin. Bu sıcağa dayanılmaz, gerçekten soğutsun yeter.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 6 Haziran 2024 #2 Odanız kaç metre kare? Ona göre BTU cinsinde klima önerebiliriz. Klima BTU Hesaplama - HESAPLAMA.NET Odanıza uygun klima BTU değerini hesaplamak için buraya tıklayın. klima-btu.hesaplama.net Ayrıca 5-6 bin lira bütçe ile klima bulamazsınız, ha 2. el yönelmek isterseniz de tavsiye etmiyorum.
Odanız kaç metre kare? Ona göre BTU cinsinde klima önerebiliriz. Klima BTU Hesaplama - HESAPLAMA.NET Odanıza uygun klima BTU değerini hesaplamak için buraya tıklayın. klima-btu.hesaplama.net Ayrıca 5-6 bin lira bütçe ile klima bulamazsınız, ha 2. el yönelmek isterseniz de tavsiye etmiyorum.
ErayDq Picopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 528 6 Haziran 2024 #3 Lady Hellbender dedi: Odanız kaç metre kare? Ona göre BTU cinsinde klima önerebiliriz. Klima BTU Hesaplama - HESAPLAMA.NET Odanıza uygun klima BTU değerini hesaplamak için buraya tıklayın. klima-btu.hesaplama.net Ayrıca 5-6 bin lira bütçe ile klima bulamazsınız, ha 2. el yönelmek isterseniz de tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ortalama 4x4m falan. Bilgisiyar odası olduğu için bazıları soğutucu önermiyor, sebebi nedir? 5-6 bin liraya önerdiğiniz soğutucu varsa olabilir
Lady Hellbender dedi: Odanız kaç metre kare? Ona göre BTU cinsinde klima önerebiliriz. Klima BTU Hesaplama - HESAPLAMA.NET Odanıza uygun klima BTU değerini hesaplamak için buraya tıklayın. klima-btu.hesaplama.net Ayrıca 5-6 bin lira bütçe ile klima bulamazsınız, ha 2. el yönelmek isterseniz de tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ortalama 4x4m falan. Bilgisiyar odası olduğu için bazıları soğutucu önermiyor, sebebi nedir? 5-6 bin liraya önerdiğiniz soğutucu varsa olabilir