kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Eylül 2020 #11 Sonuçta seni rahatsız ediyorsa en doğal hakkın bu. Ayrıca etkinleştir Windows'unu, o şekilde kullanmanı önermem.
Sonuçta seni rahatsız ediyorsa en doğal hakkın bu. Ayrıca etkinleştir Windows'unu, o şekilde kullanmanı önermem.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 23 Eylül 2020 #12 282742 dedi: Aşırı miniminnacık bişey. Görünmesi çok zor ama dikkatli bakılınca gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Servisle uğraşmak istemiyorsan kullan gitsin.
282742 dedi: Aşırı miniminnacık bişey. Görünmesi çok zor ama dikkatli bakılınca gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Servisle uğraşmak istemiyorsan kullan gitsin.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 23 Eylül 2020 #13 kino dedi: Sonuçta seni rahatsız ediyorsa en doğal hakkın bu. Ayrıca etkinleştir Windows'unu, o şekilde kullanmanı önermem. Genişletmek için tıkla... KMSPico kullanmak istemiyorum.
kino dedi: Sonuçta seni rahatsız ediyorsa en doğal hakkın bu. Ayrıca etkinleştir Windows'unu, o şekilde kullanmanı önermem. Genişletmek için tıkla... KMSPico kullanmak istemiyorum.
Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #14 Aynısı benim Samsung 4K monitörde var 5 sene garanti satın aldım artarsa vereceğim ben eğer yollarsan sonucu bildir kardeşim.
Aynısı benim Samsung 4K monitörde var 5 sene garanti satın aldım artarsa vereceğim ben eğer yollarsan sonucu bildir kardeşim.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Eylül 2020 #15 282742 dedi: KMSPico kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... O virüslü programı zaten kullanmanı istemem. Ucuz bir OEM key alabilirsin veya programsız "Komut İstemi" kısmından kendin yapabilirsin. Tabii burada detaylarına girmeyeceğim ama elinin altında Google var. Güncel Windows kullanmak en iyisi.
282742 dedi: KMSPico kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... O virüslü programı zaten kullanmanı istemem. Ucuz bir OEM key alabilirsin veya programsız "Komut İstemi" kısmından kendin yapabilirsin. Tabii burada detaylarına girmeyeceğim ama elinin altında Google var. Güncel Windows kullanmak en iyisi.