1 ölü pikselli monitör alınır mı?

Bütçe
4000

Myiko

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Bütçem az olduğu için 2. el monitör bakıyordum, bu monitörü buldum, 4000 TL. Sizce alınır mı? 1 ölü pikselli sadece, 2 k 144 Hz. Samsung ve kavisli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-09-24-15-47-32-189_com.sahibinden.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2025-09-24-15-47-28-068_com.sahibinden.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba. Bütçem az olduğu için 2. el monitör bakıyordum, bu monitörü buldum, 4000 TL. Sizce alınır mı? 1 ölü pikselli sadece, 2 k 144 Hz. Samsung ve kavisli.

Hocam ölü piksel bende de var, hem de tam ortanın yanında. Bir süre sonra alıştım. Pazarlıkla indirebilirseniz alınır.

Bazı renklerde yapıyorsa, bütçe de buna uygunsa, alınır ya. Neden olmasın?

kesinlikle alınır. zaten genelde fark edemiyorsunuz bile renk testinde ancak.

Gözüne hitap edicekse alınır tabi. Uygunsa bütçene uyuyorsa alınır valla. Öyle büyüyüp giden bişey değil sonuçta 1 tane kalır orda devam edersin.

Bende 3-4 yıl önce bazı arkadaşlarım “Ölü piksel sayısı artar, alma” demesine rağmen 3 ölü pikselli bir monitör satın almıştım. O 3 ölü piksel dışında başka ölü piksel çıkmadı bugüne kadar. Ancak sizde artabilir belki bende böyle olmuş olabilir. Fiyatı pazarlık ile düşürmeyi deneyebilirsiniz. Veya biraz daha üstüne para koyup sıfır bir monitör alabilirsiniz.

Gözüne hitap edecekse alınır tabii. Uygunsa bütçene uyuyorsa alınır vallahi. Öyle büyüyüp giden bir şey değil sonuçta 1 tane kalır orada devam edersin.

Param Güvende ile gönderirse almayı düşünüyorum umarım kargoda sorun çıkmaz.

2 k almak istediğim için bütçe yetmiyor maalesef düzgün birine

Ölü pixel sayısı şehir efsanesi bence.
1 ölü pixelin göze hitap açısından zararı olacağını düşünmüyorum. Hertz'i ve paneli iyi olan monitör alınabilir.

Ölü pixselin olayı para verip aldığın bir üründe olmamasını istemek o kadar. Para verdim sağlamını alayım diyor insan. Fakat o 1 pixeli fark bile etmezsin. Yani kimsenin görüp de takacağından değil. Alınır o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…