1 ölü pixelli MSI Optix MAG245r iade edilmeli mi?

recaii

Hectopat
Makaleler
1
MSI Optix MAG245r monitörümü Hepsiburada satıcısından 13 gün önce aldım ve elime ilk ulaştığında 1 adet (toz tanesi kadar) ölü pixele rastladım ve bu güne kadar ölü pixelde artış olmadı. Yarın iademin son günü ve son kez sizlere danışayım dedim.

İade etmememin sebepleri:

- Ürünü 1450 TL'ye aldım normal fiyatı 1700 TL civarı.

- Ölü pixelin boyutu çok küçük ve 1 adet.

- Ölü pixel dışında çok memnunum.

- Satın aldığım yer değişim yapamaz çünkü ürün stoklarında yok.

Böyle bir durum yaşayıp ölü pixelli monitörünü iade etmeyen var mı? Benim tek canımı sıkan durum satarken yaşatacağı zorluk.

Son düzenleme:
Arkadaşım Hepsiburada'dan aldığı monitörde 2 tane ölü piksel var diye iade etmeye çalıştı ama 5 taneden az olunca sayılmıyor diyerek iadesini kabul etmediler. O yüzden kullanın gitsin derim. Sayıları artacak diyede bir kural yok.

Ölü piksel coğalır evet en iyisi iade etmek.

Bu tip durumlarda yapılan hata ürünü ölü pikselli diye iade etmeye çalışmak. Eğer 14 gün geçmediyse ürünü beğenmedim deyip iade ederseniz daha kolay iade alıyorlar.

karar size kalmış hocam ölü piksek çoğlalır evet ama Sizin deneyiminizi ne kadar etkiler bilemiyorum

Bu gün vatandan monitör aldım ve bana ekranı dörde böldüklerini sonrasında bölgeye göre 5 den fazla ölü piksel çıkması durumunda iade yaptıklarını belirtti. Bence firma izin veriyorsa kaçırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…