virtuemta Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #12 Alıntı "BTK'yı aradım. Yapılabilen ama yasal olmayan bir durum olduğunu söyledi. Tespit edilmesi halinde telefon aramalara kapanır dedi."
Alıntı "BTK'yı aradım. Yapılabilen ama yasal olmayan bir durum olduğunu söyledi. Tespit edilmesi halinde telefon aramalara kapanır dedi."
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #13 virtuemta dedi: ESIM'i kayıt etmeyip o hakkı başka IPhone'un fiziki simi için kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Öyle bir hakkınız yok maalesef.
virtuemta dedi: ESIM'i kayıt etmeyip o hakkı başka IPhone'un fiziki simi için kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Öyle bir hakkınız yok maalesef.
virtuemta Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #14 Yapanlar varmış ne kadar doğru bilmiyorum.
nozen Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 29 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart : EX-A320M-GAMING İşlemci : Ryzen5 3500X Ram : Kingston fury beast Rgb 8 gb ddr4 3200mhz Ekran kartı : Evga FTW3 Ultra RTX3080 Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 14 Mart 2023 #15 virtuemta dedi: Yapanlar varmış ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba yaptınız mı acaba bir sorun var mı?
virtuemta dedi: Yapanlar varmış ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba yaptınız mı acaba bir sorun var mı?