maalesef bluestacks da öyle bi seçenek yok benim istediğim aslında bluestacksi hem d diskine hem de e diskine kurmakEmülatör derken; birden fazla android sistem mi kullanıyorsunuz ?
Belki Android imajlarının bazılarını farklı diske taşıyıp çalışma yerlerini orası olarak ayarlayabilirsiniz.
Maalesef BlueStacks da öyle bir seçenek yok benim istediğim aslında BlueStacks'i hem D diskine hem de e diskine kurmak
Portable Bluestack yok sanırım. Eğer olsaydı bir diske portable olarak kurardınız.maalesef bluestacks da öyle bi seçenek yok benim istediğim aslında bluestacksi hem d diskine hem de e diskine kurmak
deneyeceğimPortable Bluestack yok sanırım. Eğer olsaydı bir diske portable olarak kurardınız.
İsterseniz bluestack kurulum klasörünü komple diğer diske kopyalayıp deneyin.
Yada yeni kurulum başlatıp diğer diski seçerek kurun. Yanlız bu işlem düzgün çalışmayıp diğer disktekinin de düzgün çalışmamasına neden olabilir.
nasıl yapılıyor tam olarakBlueStacks'ı aynı anda 2kere açabiliyorsunuz
Deneyeceğim
Nasıl yapılıyor tam olarak
benim bu multi instanca olanı farklı disklere açmam lazım her multinin içinde / 100/150 klon varBir kere BlueStacks multi-instance Manager açın orada zaten hazırda bir emülatör olacaktır, yeni nir emülatör oluşturup ikisini çalıştırın
Eki Görüntüle 2334458
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.