1 quantum bilgisayar nasıl yapılır?

Önerilerinizi aldım. Zaten daha tam yapamadım. Malzeme eksiği var, bayağı alternatif yollar arıyorum şu an.

Malzeme bulamıyorsan anlatayım öncelikle istediğin malzemeyi hayal et kulaklarına ve burnuna bakır tel sok ve bir anahtar yerleştir bakır telleri ona bağla hayal ettiğin şeyi bakır tel beyninden algılayacak ve anahtara bastığın anda önüne istediğin malzeme spawn olacak.

Konunun kategorisine bakın.

Konunun kategorisine bakın.

Hocam görmemiştim düzelttim şimdi ben harbiden yapmayı düşünüyor sanıyordum bazıları da ciddi cevap vermiş telefonun ekranı biraz küçük görmek zor oluyor konuyu.

Hocam görmemiştim düzelttim şimdi ben harbiden yapmayı düşünüyor sanıyordum bazıları da ciddi cevap vermiş telefonun ekranı biraz küçük görmek zor oluyor konuyu.
Yok ilk başta Konu Dışı kategorisindeydi zaten. Birisi raporlayıp aldırtmış belli ki.

Zaten modlar değiştirdi.

Allah yardımcın olsun kardeşim kesinlikle bir quantum bilgisayar yapabilirsin kendine inan önemli olan malzeme eksikliği değil senin azimin evdeki derin donduruyla bir quantum bilgisayar yapabilirsin gayet kolay dünyaca ünlü mühendisler yapamıyor bütçesi sınırsız olan insanlar yapamıyor ama sen o evdeki bozuk derin dondurucu ile bir quantum bilgisayar yapabilirsin bu işten vazgeçme eğer yaparsan elektriği sıkıntı etme kaçak çekersin kendine inan.

Dosya Ekleri

• turbok.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 48
Uslu bir çocuk olursan, rüyanda şirinlerin sana Quantum bilgisayarların nasıl yapıldığını öğrettiklerini görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…