1 Saatliğine dünyayı yönetseniz

1. seçenek: Dünya savaşı başlatır ve 1 saat olmadan bütün insanlığı yok ederdim.
2. seçenek: 1 saatlik sürem gelmeden önce dil yaratır ve bunu evrensel dil haline getirirdim, sonrasında ise savaşta kullanılabilecek bütün aletleri uzaya fırlatır ve bunların belgelerini vb. yok ederdim bu sayede temiz ve tehditkar olmayan bir dünya olurdu.
Eğer 2. seçeneği seçer isem, dünyadaki paraların toplamının yarısından fazlasını kendi hesabıma alır ve bütün banka ve kollarını kendi avucuma alırdım.

Dünyadaki tüm paraları kendime devreder, para basma makinesi basardım .

Dünya üzerindeki tüm değerli mücevherat, mal, mülk, lüks araba, yat, uçak, bütün lüks evler, malikaneler, şatolar, bütün para birimleri adına basılmış tüm paralar ve bankaların hepsini kendi mülküme geçirirdim, 1 saat bitince Dünya’nın en zengin insanı olarak her yere ağırlığımı koyup Dünya’yı yönetmeye devam ederdim
Resmen zeka fışkırıyor

Olamaz kaynak kodlarına sızmışlar kurallar değişti

Senden de bu beklenir zaten.

İnsanlık olduğu sürece savaş daima olacaktır fikrimce. Gerekirse insanlar birbirlerini elleriyle boğarak bile öldürebilirler. Çevremizde de karşılaşıyoruz. En kesin çözüm hastalıklı zihniyetleri bir bir temizlemektir bence. Temizlemeye de devam etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…