Kaç senedir mezuna kalıyorsunuz, yaşınız kaç ve hedefiniz ne?Mezun yılındaydım. En kötü eşit ağırlıkta 100 bin yaparım diyordum. Hatta denemelerdeki netlerim 20 bine kadar çıkıyordu. Sınavda 150 bin geldi. Sizce bir kere daha mezuna kalınır mı?
20'yim. 2. mezunum. Hukuk veya iyi bir okulda YBS istiyordum ama kazanamadım maalesef.Kaç senedir mezuna kalıyorsunuz, yaşınız kaç ve hedefiniz ne?
20'yim. 2. mezunum. Hukuk veya iyi bir okulda YBS istiyordum ama kazanamadım maalesef.
20'yim. 2. mezunum. Hukuk veya iyi bir okulda YBS istiyordum ama kazanamadım maalesef.
hocam tercih yaptınız mı yoksa mezuna mı bıraktınız20'yim. 2. mezunum. Hukuk veya iyi bir okulda YBS istiyordum ama kazanamadım maalesef.
Mezun yılındaydım. En kötü eşit ağırlıkta 100 bin yaparım diyordum. Hatta denemelerdeki netlerim 20 bine kadar çıkıyordu. Sınavda 150 bin geldi. Sizce bir kere daha mezuna kalınır mı?
Mezuna kalma bence.
Hocam bir şey diyeceğim ben gebze teknik ve Anadolu düşündüm yeni açılanlar YBS ama İngilizce diyor çok mu ağır yapabilir miyim bir sıkıntı olur mu acaba bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz 1 saat kaldı da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.