R RIASis Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #11 Rowaulf dedi: Hocam bu konuda bilgim yok maalesef, keşke bu kadar geç saate bırakmasaydınız. Genişletmek için tıkla... Artık her şeyi düşünmekten bu haldeyim bir de arkadaş var da o dedi aslında İngilizce yapabilir miyiz diye yapamazsak ne olacak ondan bir düşündüm
Rowaulf dedi: Hocam bu konuda bilgim yok maalesef, keşke bu kadar geç saate bırakmasaydınız. Genişletmek için tıkla... Artık her şeyi düşünmekten bu haldeyim bir de arkadaş var da o dedi aslında İngilizce yapabilir miyiz diye yapamazsak ne olacak ondan bir düşündüm
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #12 RIASis dedi: hocam tercih yaptınız mı yoksa mezuna mı bıraktınız Genişletmek için tıkla... Hayali tercih gibi bir şey yaptım.
RIASis dedi: hocam tercih yaptınız mı yoksa mezuna mı bıraktınız Genişletmek için tıkla... Hayali tercih gibi bir şey yaptım.
R RIASis Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #13 Rsmefaw dedi: Hayali tercih gibi bir şey yaptım. Genişletmek için tıkla... inşallah hayırlısı olur bende bi ihtimal belki gidebilirim
Rsmefaw dedi: Hayali tercih gibi bir şey yaptım. Genişletmek için tıkla... inşallah hayırlısı olur bende bi ihtimal belki gidebilirim