1 sene miningde kullanılmış 1080 Ti alınır mı?

Bütçe
4.5 - 5 bin

Efe Hacıoğlu

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, sorum net 1 yıl mining için kullanılmış 4200 TL'ye GTX 1080 Ti satın alınır mı? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba, sorum net 1 yıl mining için kullanılmış 4200 TL'ye GTX 1080 Ti satın alınır mı? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
4200 TL çok pahalı hocam. Normal temiz sayılabilecekleri 4 bin tl falan zaten. 1 yıl miningde kullanılması sorun değil de fiyat sorun.

Hocam yazın 2900TL civarlarına 1080 3200-3500TL bandında 1080TI modelleri 2. el olarak mevcuttu. Bence pahalı, onun dışında 2. el ekran kartları sıkıntılı. Eskiden güvenlik etiketine bakarak işlem görüp görmediğini anlayabiliyorduk. Şimdi ise onu bile üretip yapıştırıyorlar.

Alınır 1080 Ti çok sağlam ekran kartı.
1080TI kötü değil ama o fiyata değer mi tartışılır

Hayır. Aynı fiyata ve yarı yarıya güç tüketimiyle o fosili tokatlayan 6600 XT varken alınmaz.

Ben daha önce de AMD ekran kartı kullandım ama WattMan tarzı hatalar aldım birkaç arkadaş Intel işlemci kullandığından dolayı dedi sizin dediğiniz ekran kartını alsam bir hata veya sorun ile karşılaşır mıyım acaba.

Ben daha önce de AMD ekran kartı kullandım ama WattMan tarzı hatalar aldım birkaç arkadaş Intel işlemci kullandığından dolayı dedi sizin dediğiniz ekran kartını alsam bir hata veya sorun ile karşılaşır mıyım acaba.

Ben 2 sene kullanıp sattım 6600 XT'mi hiç sorun yaşamadım açıkçası. Oldukça sağlam bir kart, performansı da bayağı iyi.

1080 Ti gibi yaşlı ve yüksek güç tüketimli kartlar yarın öbür gün elinde patlar yana yana tamirci ararsın. Bu, Wattman'a kıyasla çok daha ciddi bir sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı