A ahmettt_21 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 548 Çözümler 1 14 Aralık 2024 #11 Açığa geçmek istiyorsan hafızlık kursuna kayıt ol bir hoca ile anlaş
G gojira_enjoyer Femtopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #12 ahmettt_21 dedi: Açığa geçmek istiyorsan hafızlık kursuna kayıt ol bir hoca ile anlaş Genişletmek için tıkla... Hocam anlaşdan kastın ne tam olarak
ahmettt_21 dedi: Açığa geçmek istiyorsan hafızlık kursuna kayıt ol bir hoca ile anlaş Genişletmek için tıkla... Hocam anlaşdan kastın ne tam olarak
Alpha_2a Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #13 berksahin2324 dedi: Arkadaşlar ben okulu yapamıyorum açığa da geçemiyorum 1 sene kalıp geçmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Eğer ki açıkdan okurken meslek öğreneceksen mantıklı. Ama aciga geceyim evde yatayim gibi bir düşüncen varsa kendine yazik edersin.
berksahin2324 dedi: Arkadaşlar ben okulu yapamıyorum açığa da geçemiyorum 1 sene kalıp geçmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Eğer ki açıkdan okurken meslek öğreneceksen mantıklı. Ama aciga geceyim evde yatayim gibi bir düşüncen varsa kendine yazik edersin.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 30 Aralık 2024 #14 MarkusRuhl dedi: Açığa geçmek için 2 sene kalmanız gerekiyor. Bilgim yanlışsa düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... Bir sene sınıfta kalması da yetiyor, iki sene olmasına gerek yok. Mantıklı olup olmadığı tartışmaya açık da okuldayken yapamayan birisinin, okulda durmasının çok da anlamı yok.
MarkusRuhl dedi: Açığa geçmek için 2 sene kalmanız gerekiyor. Bilgim yanlışsa düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... Bir sene sınıfta kalması da yetiyor, iki sene olmasına gerek yok. Mantıklı olup olmadığı tartışmaya açık da okuldayken yapamayan birisinin, okulda durmasının çok da anlamı yok.