Aslında matematik yapamıyorum değil. Yapmak için çok zorlamam lazım. Sizce Matematik'ten de zorlasam 10 net falan yapılabilir mi sıfırdan başlayan biri için? Çarpım tablosunu bile ezbere bilmiyorum oradan hesap edin.
Her dersin ilk kısımları kolay mükemmelleştirmesi zor.
Feni ful yapmaya çalışmak yerine hepsinden 3-4 soru fire toleransı tanıyıp kalan soruları matematikte her sene çıkan yerlerden tamamlamaya çalışın.
Fizikte 10'dan 14'e çıkarmakla matematikte 5'ten 10a çıkarmak arasında uçurumlar var zorluk olarak.
Hocam bu sene girdiğim sınavda sayısalı komple salladım hiç okumadım bile. 218 puan almışım. Acaba böyle sağlam çalışıp dediğiniz gibi çalışma işini derslere dağıtsam 320 gibi bir puan alır mıyım? Bana lazım olan puan 320.
Önünüzde daha 1 sene gibi uzun bir süre var, siz daha işe girişmeden başarısızlığınızı planlıyorsunuz. Biraz kendinize güvenin hocam. 1 senede AYT fende, matematikte sizi istediğiniz yere götürecek kadar iyileşir. 320 puan nedir ki hocam?
Önünüzde daha 1 sene gibi uzun bir süre var, siz daha işe girişmeden başarısızlığınızı planlıyorsunuz. Biraz kendinize güvenin hocam. 1 senede AYT fende, matematikte sizi istediğiniz yere götürecek kadar iyileşir. 320 puan nedir ki hocam?
Hocam herkesin kapasitesi bir değil ama. LGS zamanlarımda hatırladığım kadarıyla ben de hızlı öğrenebiliyordum. Tabi şu zaman kadar o yeteneğim körelmediyse.
Bu tamamen size bağlı ancak youtube'daki hocalar gayet iyi ve okuldakilerden de iyi. Ben geçen sene 0 tytayt biyoloji iken bu sene 10/3 ayt biyoloji geldi. En son aralıkta bi' bakmama rağmen.
Bu tamamen size bağlı ancak youtube'daki hocalar gayet iyi ve okuldakilerden de iyi. Ben geçen sene 0 tytayt biyoloji iken bu sene 10/3 ayt biyoloji geldi. En son aralıkta bi' bakmama rağmen.
Hocam bu sene girdiğim sınavda sayısalı komple salladım hiç okumadım bile. 218 puan almışım. Acaba böyle sağlam çalışıp dediğiniz gibi çalışma işini derslere dağıtsam 320 gibi bir puan alır mıyım? Bana lazım olan puan 320.
Aga ben yapamazsın desem çalışmayacak mısın?
Günün sonunda yapman lazım alırsın illa.
Yalan söylemeyeyim benim temelim gayet vardı ben o şekilde çalışmıştım sınava. Dershaneye falan gitmeden hallettim. Çalışırsan hallolur. Ama temelin yoksa extra çalışman da lazım.