1 senede EA 50K gelir mi?

773125

Centipat
Daha fazla  
TYT netim 30 civarı, AYT hiç yok şu anda TYT matematik ve Türkçe çalışmayı düşünüyorum. Okul açılana kadar sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Kalan zamanda EA 50K yetişir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam düzenli çalışmayla çok rahat yetişir, ilk 100'e bile girersin. 29.25 AYT Matematik 90 Net TYT sadece 1 soru Edebiyat ile EA 56K geldi YKS 2025'te.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-14-16-30-31-407_com.whatsapp-edit.jpg
    379,7 KB · Görüntüleme: 40
Öncelikle tebrikler hocam umarım istediğiniz yer gelmiştir şu an TYT matematik çalışmaya başladım 6-7 net geliyor elimde 345 miray ve 3D soru bankası ve 3D TYT vdd var size sorum şu olacak normal işlemleri yine yapıyorum ama ÖSYM tipi işin içine girince takılıp kalıyorum sorularda nasıl düzeltirim bunu bunun dışında AYT matematikte şu an elimde 345 ve mirayin soru bankaları var AYT matematik çalışmasına aralık ayında başlasam yetişir mi AYT matematikte 20 net yapabilir miyim sizce. Ve son olarak TYT Türkçe netlerimde berbat Türkçe konusunda ne önerirsiniz elimde hız ve renk ve 345 sıfır risk var bunlar yeterli mi?

Hocam biraz geç dönüş oldu kusuruma bakmayın. Öncelikle tıp istiyordum tercih yaptım ama muhtemelen gelmeyecek, potansiyel mezunum yani. ÖSYM tarzı sorularda yorum yeteneği kazanmak için ilgiki konunun Miray ve 345'te ki kazanım sorularını çözün. Çözdükten sonra gerçekten evet ya ben mantığı öğrendim dediğinizde ÖSYM sorularını çözmeniz lazım. Yapamadığınızda da üzülmeyin, soru çözümünü anlayıp tekrardan çözmeye çalışın soruyu maksimum katkıyı sağlar. AYT Matematik için Aralık biraz geç olur ancak bu kişisel bir meseledir unutmayın. Örnek olarak ben AYT Fizikte bir ayda 2 doğrudan fullere kadar çıktım. Ancak matematik birikim işidir ve maksimum sayıda soru görmeniz gerekir mümkün oldukça. Benim yaptığım hatayı yapmayın ve matematikten kaçmayın lütfen. Türkçe konusunda süre tutarak paragraf çözün hocam. 2-3 gerekirse 4 kitap. Kendi senemde Sıfır risk, Apotemi Paragraf ve Paraf IQ çözmüştüm. Ancak iliklerime kadar geliştiğimi hissettiren kitap Apotemiydi. Bilgi notlarını okuduktan sonra soruları çözmek çok keyifli ve verimliydi onu önerebilirim. Dil bilgisi açısından bir tavsiye vermem doğru olmaz benimde 5 yanlışımın 3'ü dil bilgisi zaten, benimde iyi değildi maalesef. Umarım hedeflerine ulaşırsın dostum, sevgiler.

AYT matematik için bence geç kalirsin. Max ekim onu başlaman lazım. EA istiyorsun. Ben kendim sayisal uzerinden örnek vereceğim mecburen bunu EA derslerine endkesleyebilirsin. TYT Türkçem 38 doğru 2 yanlisi yapmami sağlayan en önemli unsur HEN 12 hem de mezun senemde her gün düzenli şekilde çözdüğüm paragraflar oldu. Sende bunu yapmlisin. İlk başta cozerken sorulari cözmeye uğraş. Bir süre sonra alisacaksin süre tutmaya başla. İlk süren 30 soruya 40-50 dakika olsun. Gitgide buna da alisacaksin bu süreyi 30-40 40 soru şeklinde yapmaya kendini zorla. TYT matematik tarafinda yanlış hatirlamiyorsam 15e yakin problem geliyor. Paragraf için dediklerimin aynisini problemler için uygulayabilirsin. Bu iki derste önemli olan süreklilik dostum. 2 gün birak 3.gün takıldigini hissedeceksin. AYT matematik tarafinda üstteki arkadaşında dediği gibi bayağı soru görmen lazim yani hem konu calisip hem bol bol soru cozeceksin onun için Max ekim sonu baslamalisin diyorum ben. Aklina takilan baska bir şey olursa sorabilirsin kitaplar veya yine dersler hakkında. Ha yazmayi unuttum. TYT Türkçe için kesinlikle dil bilgisine calis arka plana atma. Benim 2 yanlışım çalışmadigim 2 konudan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…