1 senede mimarlık kazanılabilir mi?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Matematik temelim iyi. Ama üstünden geçmem lazım. Eksiklerim var. Zaten direkt TYT ve AYT'ye başlanacak. Türkçe temelim az. Fizik temelim sıfır. Kimya da sıfır. Biyolojide sıfır. Dershanede kütüphane ortamında disiplinli bir şekilde çalışırsam 1 senede mimarlık kazanabilir miyim? Yoksa mezuna mı bırakmam gerekir? Sıralaması 174K sanırsam.

12. Sınıfım. Okula gitmiyorum. Tüm gün dershaneye gidiyorum. Fakat okul puanı biraz kötü. 9. Sınıf 64, 10. Sınıf 53, 11. Sınıf 61. 12’de ne olur bilmiyorum.

Son düzenleme:
Sayısal yapmak zordur errrkek işidir her şey sana bağlı kazanman ya da kazanamaman sana bağlı. Net bir şey söylemek zor.

Sayısal yapmak zordur errrkek işidir her şey sana bağlı kazanman ya da kazanamaman sana bağlı. Net bir şey söylemek zor.
Bilmiyorum. Matematik yaparım. Biyoloji zaten sözel gibi. Ezberim iyidir. Fizikle kimya korkutuyor. Çalışırım. Ama olur mu bilmiyorum.

Bilmiyorum. Matematik yaparım. Biyoloji zaten sözel gibi. Ezberim iyidir. Fizikle kimya korkutuyor. Çalışırım. Ama olur mu bilmiyorum.

İçimden geleni söylemek gerekirse yıl sonu notların çok yüksek değil çok ders çalışan biri değilsin çok olacağını düşümüyorum daha gerçekçi hayaller kurmalısın bence ha iyi çalışırsın beni madara edersin o ayrı mesele.

Okulda hiç çalışmazdım. Çünkü zorla giderdim. Ama bu sene okulda yok iyi çalışırım diye düşünüyorum. Mesela Matematiğimi bu dershanede adam ettim. Yoksa dershanede ders çalışan birisiyim.

Benim girdiğim senelerde en düşük 44 binle falan Yozgat alıyordu, nerden nereye. Mimarlık çok kafaya takmadıysan önermem, it gibi çalışıp doktorluğa kasmanı tavsiye ederim.

174 bin düzgün çalışan birisi için o kadar zor sıralama değil.

Benim girdiğim senelerde en düşük 44 binle falan Yozgat alıyordu, nerden nereye. Mimarlık çok kafaya takmadıysan önermem, it gibi çalışıp doktorluğa kasmanı tavsiye ederim.
Doktorluk hiç sevmiyorum. Mimarlık çok istiyorum. Neden tavsiye etmezsiniz?

174 bin düzgün çalışan birisi için o kadar zor sıralama değil.
Ama temelim sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…