1 senede TYT-AYT matematik biter mi?

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben 12. sınıfım ve YÖS sınavına giriyorum. Bu sınavda 80 soru var 40 tanesi karışık TYT AYT matematik var kalan 40 soru IQ mantık sorulari var. Mantık sorularını bir şekilde hallederim ama sizce 1 sene günde 3 4 saat sadece TYT AYT matematik çalışsam sizce tüm konular halledilir mi yoksa bir tık zor mu yetişir?

Merhaba arkadaşlar ben 12. sınıfım ve YÖS sınavına giriyorum. Bu sınavda 80 soru var 40 tanesi karışık TYT AYT matematik var kalan 40 soru IQ mantık sorulari var. Mantık sorularını bir şekilde hallederim ama sizce 1 sene günde 3 4 saat sadece TYT AYT matematik çalışsam sizce tüm konular halledilir mi yoksa bir tık zor mu yetişir?
Sadece matematikse rahat biter .

Suriyeli çıkacaksın diye korktum.
Dostum değil bir sene TYT mat 50 günde bile biter.
Hatta rehber matematiğin 49 günde TYT diye kampı var çok sağlam hocadır bir bak derim.
AYT 3 aydan biraz daha uzun sürebilir. Hatta 4 ay
TYT'yi bitirmeden AYT başlama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suriyeli çıkacaksın diye korktum.
Dostum değil bir sene TYT mat 50 günde bile biter.
Hatta rehber matematiğin 49 günde TYT diye kampı var çok sağlam hocadır bir bak derim.
AYT 3 aydan biraz daha uzun sürebilir. Hatta 4 ay.
TYT'yi bitirmeden AYT başlama.

Yok yok değilim :D

Ben şöyle düşündüm bir hatırliyım diye yarın rehber matematiğin 6 videoluk polinom videosunu izler biraz soru çözerim ertesi gün aynı şekilde polinoma bakarım ondan sonra AYT geçmeyi planlıyorum bu şekilde iyi olur bence çünkü polinom fonksiyon falan AYT kısmındada çıkıyor.

1 senede 40/40 yapacak seviyeye gelsem güzel olur çünkü tıp ta adamlar 79/80 yapmış pek yanlış yapma hakkım yok o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı