Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.476 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #1 Sistemim aralık ayında 1 sene olacak nerdeyse. Kasanın toz filtrelerini ve içindeki tozları almaktan başka bir temizlik yapmadım. İşlemci ve ekran kartının macunlarını yenilemeli miyim?
Sistemim aralık ayında 1 sene olacak nerdeyse. Kasanın toz filtrelerini ve içindeki tozları almaktan başka bir temizlik yapmadım. İşlemci ve ekran kartının macunlarını yenilemeli miyim?
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.292 Çözümler 58 Yer Adana 9 Ekim 2025 #2 Ekran kartının sıcaklık değerleri normal ise yapmaya gerek yok bence. Ama işlemcinin macununu kesinlikle değiştirmeni öneririm.
Ekran kartının sıcaklık değerleri normal ise yapmaya gerek yok bence. Ama işlemcinin macununu kesinlikle değiştirmeni öneririm.
MyMlk Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 395 Çözümler 5 Yer Safranbolu-Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #3 Ekran kartı için değil de işlemci için yenilemekte fayda var.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.357 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #4 İşlemcininkini değiştir. 6 ayda bir değiştirmek en sağlıklısı.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.476 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #5 MyMlk dedi: Ekran kartı için değil de işlemci için yenilemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Yapmışken ikisini de aradan çıkarmak iyi olmaz mı?
MyMlk dedi: Ekran kartı için değil de işlemci için yenilemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Yapmışken ikisini de aradan çıkarmak iyi olmaz mı?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.357 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #6 Harleen dedi: Yapmışken ikisini de aradan çıkarmak iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz, güvenlik etiketini sökersen garanti dışı kalıyor ayrıca 2. elde satarken içi açıldığı için satın almıyorlar (güvenilmiyor). Ekran kartları sık sık değişmez. Sadece sıcaklıklar ciddi yükselmeye başladığında ve performans düşüşü gözlemlediğinde değişmen sağlıklı olur.
Harleen dedi: Yapmışken ikisini de aradan çıkarmak iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz, güvenlik etiketini sökersen garanti dışı kalıyor ayrıca 2. elde satarken içi açıldığı için satın almıyorlar (güvenilmiyor). Ekran kartları sık sık değişmez. Sadece sıcaklıklar ciddi yükselmeye başladığında ve performans düşüşü gözlemlediğinde değişmen sağlıklı olur.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.716 Makaleler 21 Çözümler 99 9 Ekim 2025 #7 Gerek yok ne 6 ayı? 2, 3 sene geçmeden yenilemek saçma, abartmayalım. Son düzenleme: 9 Ekim 2025
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.357 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #8 FalconPolat dedi: Gerek yok ne 6 ayı? 3 sene geçmeden yenilemek saçma. Genişletmek için tıkla... İşlemciden bahsettim.
FalconPolat dedi: Gerek yok ne 6 ayı? 3 sene geçmeden yenilemek saçma. Genişletmek için tıkla... İşlemciden bahsettim.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.716 Makaleler 21 Çözümler 99 9 Ekim 2025 #9 ubiiyy dedi: İşlemciden bahsettim. Genişletmek için tıkla... Tamam yine yenilenmez boşuna israf.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.357 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #10 FalconPolat dedi: Tamam yine yenilenmez boşuna israf. Genişletmek için tıkla... 3 senede bir mi değiştirelim işlemciyi ?
FalconPolat dedi: Tamam yine yenilenmez boşuna israf. Genişletmek için tıkla... 3 senede bir mi değiştirelim işlemciyi ?