1 SIM kartı 2 telefonda kullanmak mümkün mü?

smithblacksmith

Megapat
Makaleler
10
Daha fazla  
Merhaba,
Ben 2 tane telefon kullanıyorum ama 1 tane hattım var bu hattı da sürekli bu telefonlar arasında takıp çıkarmak istemiyorum.

1 tane SIM kart 2 tane telefonda kullanılabilir mi?
Performans telefonum: OnePlus 5T.
Kamera-batarya telefonum: POCO X3 NFC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum mümkün türkcellde ve Türk Telekom oluyor. Hattan bir tane daha çıkarıyorsun. Ama 2 hat aynu anda aktif olmaz. Birinde telefon kapalı iken diğeri aktif oluyor. Uçuş moduna alıp diğerine geçebilirsin. 2 telefonu da güle güle kullan.

Teşekkür ederim peki ücret vermem gerekiyor mu?

Vodafone'de çift sim kart gibi bir uygulama vardı. Farklı bir operatörden Vodafone de geçişte çift sim kart istiyorum derseniz alabilirsiniz. En azından ücret ödemezsiniz ama @mithatsefa hocamızında dediği gibi biri kapalıyken diğeri aktif oluyor.

Hocam senin gibi 2 cihaza sahibim Türk Telekomu 2 sefer aradım dedikleri yok öyle bir şey falan filan diyorlar sen çözüm bulabildiysen nasıl bir çözüm buldun yardımcı olursan çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Turcell de eş kart Vodafone da ikizkart olarak geçiyor. Telekomda yok. Sİm ücreti tek sim ücretinden pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…