Cagan001 Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #1 1. sınıfa kayıt oldum ortamı ve bölümü sevmedim. 1 ay geçti. Okula gitmeyi bırakıp eve dönsem MYP ile yatay geçiş yapabilir miyim?
1. sınıfa kayıt oldum ortamı ve bölümü sevmedim. 1 ay geçti. Okula gitmeyi bırakıp eve dönsem MYP ile yatay geçiş yapabilir miyim?
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #2 Lisans öğrencisi isen 1.yılın sonunda yatay geçiş yapabiliyorsun ama ön lisans öğrencisi isen 1.dönem sonu geçiş yapabiliyorsun. Artı 0 Eksi
Lisans öğrencisi isen 1.yılın sonunda yatay geçiş yapabiliyorsun ama ön lisans öğrencisi isen 1.dönem sonu geçiş yapabiliyorsun.
KS KS Cagan001 Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #3 Kaptan.S dedi: Lisans öğrencisi isen 1.yılın sonunda yatay geçiş yapabiliyorsun ama ön lisans öğrencisi isen 1.dönem sonu geçiş yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Lisansım 1. Sınıfım 1 ay oldu okul açılalı şimdi okula gitmesem 2023 de yatay myp ile geçiş yapabilirim yani 1 sene gitme şartı yok Artı 0 Eksi
Kaptan.S dedi: Lisans öğrencisi isen 1.yılın sonunda yatay geçiş yapabiliyorsun ama ön lisans öğrencisi isen 1.dönem sonu geçiş yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Lisansım 1. Sınıfım 1 ay oldu okul açılalı şimdi okula gitmesem 2023 de yatay myp ile geçiş yapabilirim yani 1 sene gitme şartı yok
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #4 Onu tam olarak bilmiyorum fakat yıl sonu geçiş yapabilirsiniz eğer farklı bir okula geçiş yapacaksanız devamsızlıkta bir sorun olmaz diye düşünüyorum fakat yine de araştırmakta fayda var. Artı 0 Eksi
Onu tam olarak bilmiyorum fakat yıl sonu geçiş yapabilirsiniz eğer farklı bir okula geçiş yapacaksanız devamsızlıkta bir sorun olmaz diye düşünüyorum fakat yine de araştırmakta fayda var.
M maa000 Femtopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #5 Hocam bende bu sene 1.sinifta finallere girmeden okulu bıraktım MYP ile geçiş yapacağım. Senin durumun nedir? Geçiş yapabildin mi? Artı 0 Eksi
Hocam bende bu sene 1.sinifta finallere girmeden okulu bıraktım MYP ile geçiş yapacağım. Senin durumun nedir? Geçiş yapabildin mi?
kaanr53 Picopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #6 maa000 dedi: maa000 dedi: Hocam bende bu sene 1.sinifta finallere girmeden okulu bıraktım MYP ile geçiş yapacağım. Senin durumun nedir? Geçiş yapabildin Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ben de 1.sınıfım tıpı bırakacağım İngilizce çalışıp hazırlığı atlamayı düşünüyorum. Sende sorun oldu mu geçiş yaparken Artı 0 Eksi
maa000 dedi: maa000 dedi: Hocam bende bu sene 1.sinifta finallere girmeden okulu bıraktım MYP ile geçiş yapacağım. Senin durumun nedir? Geçiş yapabildin Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ben de 1.sınıfım tıpı bırakacağım İngilizce çalışıp hazırlığı atlamayı düşünüyorum. Sende sorun oldu mu geçiş yaparken
ardltn Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #7 Cagan001 dedi: 1. sınıfa kayıt oldum ortamı ve bölümü sevmedim. 1 ay geçti. Okula gitmeyi bırakıp eve dönsem MYP ile yatay geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... geçiş yapabildiniz mi hocam Artı 0 Eksi
Cagan001 dedi: 1. sınıfa kayıt oldum ortamı ve bölümü sevmedim. 1 ay geçti. Okula gitmeyi bırakıp eve dönsem MYP ile yatay geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... geçiş yapabildiniz mi hocam