1 sisteme 2 kulaklık nasıl takılır?

Ahmet1442

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 - RYZEN 5 5500 -16GB RAM - 512GB SSD
Benim 2 adet kulaklığım var, 1 tanesini mikrofon girişine, diğerini hoparlör girişine takıp ikisini birden nasıl kullanabilirim?

Arkasındaki girişler çalışıyorsa oraya takabilirsin. Ya da çoğaltıcı alabilirsin.

Arkadaki girişe takıyorum ama PC sadece 1 tanesini kullanıyor o yüzden hem hoparlör hem mikrofon aynı anda kullanamıyorum.

Veya bunun gibi bir soru sorayım. İki farklı kulaklığı aynı işlevi görecek şekilde nasıl takılır? Bazı YouTuber'ler yapıyor. Mesela tolunay eşiyle birlikte oynadığında ona da kulaklık veriyor. İki farklı cihazdan aynı anda ses almak mümkün mü?

Birisini yeşil girişli olan jak girişine diğerini ise pembe girişli olan jaka bağla ve pembeyi bilgisayara kulaklık olarak tanıt. Çalışan bir yöntem.

Birisini yeşil girişli olan jak girişine diğerini ise pembe girişli olan jaka bağla ve pembeyi bilgisayara kulaklık olarak tanıt. Çalışan bir yöntem.

Deneyeyim.

2 adet kulaklığı aktif olarak ses almak için kullanmak istiyorsanız bana göre en kolay ve en garanti çözümü çoklu ayırıcı almanızdır. Çoklu ayırıcı ile bir adet girişe iki adet kulaklık bağlayabilirsiniz. İnternette "jak çoklayıcı" adı altında satılmakta bu tarz ürünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…