1 tane HDMI girişi olan ekran kartına çift monitör takmak

Yüksel Güven

Femtopat
Daha fazla  
2. monitoru takacağım ama ekran kartimda sadece bir tane HDMI girisi var. Bir de birkaç tane elimde olmayan kablolarin girisi var. Ben bu monitoru islemciye taksam bir şey olur mu?

Knk sorun su monitorde sadece hdmi girisi varmis islemcim intel core i7-2600 cpu 3.40GHz zaten acayip birseyde yapmicam sadece discorda bakcam yan monitorden

Ekran kartını marka model şeklinde söyleyebilir misiniz hangi girişler varmış bakalım. İşlemcinize uyumlu bir ekran kartı ise tahminime göre DVI girişi vardır. Veya direkt fotoğrafını atabilirsiniz kasanın arkasının direkt söyleyebilirim.

Ekran kartını marka model şeklinde söyleyebilir misiniz hangi girişler varmış bakalım. İşlemcinize uyumlu bir ekran kartı ise tahminime göre DVI girişi vardır. Veya direkt fotoğrafını atabilirsiniz kasanın arkasının direkt söyleyebilirim.
Markasina bakamiyorum ayarlarda gozukmuyor foto atayim

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 22
Markasina bakamiyorum ayarlarda gozukmuyor foto atayim

Biri DVI biri VGA. Monitörde HDMI girişi varsa DVI to HDMI dönüştürücü bir de DVI kablosu alın. DVI kablosunun bir ucunu ekran kartına bir ucunu da dönüştürücüye takın dönüştürücüden çıkan HDMI kablosunu da monitöre takın. Aynısını VGA kablosu ile de yapabilirsiniz hangisini bulabilirseniz.

Biri DVI biri VGA. Monitörde HDMI girişi varsa DVI to HDMI dönüştürücü bir de DVI kablosu alın. DVI kablosunun bir ucunu ekran kartına bir ucunu da dönüştürücüye takın dönüştürücüden çıkan HDMI kablosunu da monitöre takın. Aynısını VGA kablosu ile de yapabilirsiniz hangisini bulabilirseniz.
Ama suan acil lazim 1-2 gunlugune islemciye takimmi zaten yan monitorden dcye bakicam

Ama suan acil lazim 1-2 gunlugune islemciye takimmi zaten yan monitorden dcye bakicam

Anakartın soketlerini atın bir de. HDMI varsa takabilirsiniz sorun olmaz işlemcinizda dahili ekran kartı var. Fakat görüntü vermezse biostan açmanız gerekir. Anakart marka modelini internete yazarak nasıl açacağınızı bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı