1 tane ölü piksel için iade veya değişime gerek var mı?

Kredi kartınızda yeterli limit varsa ürünü şimdiden alın, sonra ürün iade edilince paranız geri gelmiş olur. Hem fiyat değişecek mi diye endişe etmezsiniz.

Pazartesi ziraat gençkartımı alacağım ama içinde 2500 TL olacak taksit yapılabilir miyim ki acaba?

Bu çoğalma işi neye göre ve nasıl oluyor? 2019'dan beri her gün en az 10 saat kullandığım monitörümde hala aynı yerde, bir tane ölü piksel var. Başka da bir şey olmadı.
Ben de çoğalma olayını çokça duydum ama pek inanmıyorum.

Hocam o monitörü alanların yorumlarına bakarsanız zaten çoğu ölü pixelli iade edip alacağınız da büyük ihtimalle ölü pixelli çıkacaktır. Rahatsız etmiyorsa sorun yok. Ama yine de siz bilirsiniz.

Evet bir yandan ikincisinde de sıkıntı çıkabilir. Anlamadım gitti vallahi hocam ya IPS'ler ölü piksele yatkın falan mı oluyor kimisinde ekranın tam ortasında falan çıkmış.

Benim de daha 1 ay olmadan sağ altta sadece siyahta belli olan yeşil bir ölü piksel gördüm vallahi şahsen uğraşmak istemedim neredeyse hiç rahatsız etmiyor başlarda kafaya takıyordum ama artık umursamıyorum, monitörden çok memnunum ama bir daha sadece LG, Samsung, ASUS gibi markaları tercih ederim.

Monitörü iade edip para iadesi geldiği gibi aynı satıcıdan bir daha aldım. Bu sefer hiçbir sorunu yok 0 ölü piksel. Allah'tan fiyat değişmemişti. Eğer bu durumda olanınız varsa ve de sizi rahatsız ediyorsa hakkınız varken iade edin veya değişim isteyin. Ben kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…