1 TB 190 TL Harddisk Önerisi

BLueMooN19

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 10 gün önce sistem topladım fakat harddisk başıma çok sorun açtı. Harddiske fazla önem vermedim ucuz olsun diye n11.com üzerinden 115 liraya 750 GB Samsung HDD aldım fakat garip sesler geliyordu ve çok yavaş çalışıyordu. Sonra üzerine 35 lira daha verdim 500 GB Toshiba ile değişim yaptım fakat bu üründe sorunlu çıktı satıcıyı aradım bana ''Siz onu gönderin biz iade alalım. '' Dedi bende fiyatı biraz daha arttırarak güzel bir harddisk almayı düşünüyorum. Bilinen sağlam ve güvenilir siteden alacağım. Maksimum bütcem 180-190 lira. Her türlü siteden öneriye açığım fakat güvenilir site olsun. 1 TB düşünüyorum.
Harddiskte en sağlam marka ne ? WD markasının çok çeşidi var blue, green vb. gibi sizce hangisi sağlam. Fazla performans takıntım yok uzun ömürlü ve sağlam olsun yeter.

Şu an bilgisayarımda 5 yıllık eski bilgisayarımdan kalan 5400 RPM 320 GB Toshiba harddisk takılı ve sorunsuz çalışıyor. Fakat eski yerine takmam gerek.

Western Digital WD10EZEX Dahili Hard Disk Bu ürün kafama yatıyor webdenal.com sitesinden çok alışverişim oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sizce bu ürünü almalı mıyım ? Yoksa daha başka tavsiyeleriniz var mı ? Sessiz çalışması da benim için önemli.

WD 1 TB Blue ile WD 500 GB Blue arasında kalite farkı olur mu ?

Malum bozuk gelen harddiskler yüzünden 20-25 TL kargoya verdim bütçe azaldı. Bende WD 500 GB Blue 7200 16MB SATA3 / WD5000AAKX bunu almayı düşünüyorum sizce kalitede fark olur mu ? Ses vb. gibi durumlar yapar mı ? Yani kısacası 1 TB modeli ile arasında kalite farkı olur mu ?

WD 1 TB Blue ile WD 500 GB Blue arasında kalite farkı olur mu ?

Malum bozuk gelen harddiskler yüzünden 20-25 TL kargoya verdim bütçe azaldı. Bende WD 500 GB Blue 7200 16MB SATA3 / WD5000AAKX bunu almayı düşünüyorum sizce kalitede fark olur mu ? Ses vb. gibi durumlar yapar mı ? Yani kısacası 1 TB modeli ile arasında kalite farkı olur mu ?
Sadece cache bellek farkı var. 1TB WD blue 64MB cach belleği varken. WD blue 500GB 16MB cache belleği var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı