1 TB 3, 5" hard disk önerisi

Bütçe
500-600

Pixel_x

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
SSD veya HDD modeli
1 TB 3,5'' 7200RPM
Anakart
MSI A68HM-GAMMING
Selam, daha önceden 1 TB WD Blue hard diskini kullanıyordum. Kendisi birdenbire bozuldu ve okumuyor hatta bilgisayarı başka diskten(SSD) açmama rağmen kasıyor, biliyorsunuz ki ülkemizde ekonomi çok kötü, bana önerebileceğiniz internet üzerinden 1 TB 3, 5" 7200RPM ne olur? Mağazalarda fiyatlar 900 TL'den başlıyor. Ben 2018 de 1TB diski 300 TL'ye almıştım. Dediğim gibi internet üzerinden uygun fiyatlı en azından 500-600 TL civarı hard disk ne olur?

Eğer fiyat az ise 500GB'ta hard disk olur.

Dosya Ekleri

• foto.JPG
    foto.JPG
    46,8 KB · Görüntüleme: 35
Western Digital tarafında Black serisi ve Seagate tarafında firecuda oyun için geliştirilmiş harddiskler

HDD takılıyken disk yönetimi sayfanı görebilir miyim? hard disk raw olmuş da olabilir

Raw düzeltilebilir öncelikle disk yönetimi ekranınızı görmeliyim
Diskin veri kablosunu çekiyorum. pc açıyorum daha sonra geri takıyorum öyle bilgisayarı açıyorum. Disk Yöneticisine girince donuyor açmıyor.

Dosya Ekleri

• foto.JPG
    foto.JPG
    32 KB · Görüntüleme: 19
Diskin veri kablosunu çekiyorum. pc açıyorum daha sonra geri takıyorum öyle bilgisayarı açıyorum. Disk Yöneticisine girince donuyor açmıyor.
o halde kendinize bir adet Windows format usb'si oluşturun.

sonrasında tüm depolama alanlarınızın bilgisayarla bağlantısını kesip o sürücüye windows atın. Windows'un sürücüyü yapılandırıp açması lazım. Eğer Windows da atmıyorsa HDD fişi çekmiş demektir

USB işletim sistemleri ile denedim yine olmuyor. disk seçimi sırasında donuyor :)

Diskin veri kablosunu çekiyorum. PC açıyorum daha sonra geri takıyorum öyle bilgisayarı açıyorum. Disk yöneticisine girince donuyor açmıyor.
Açıldı :)

Dosya Ekleri

• foto.JPG
    foto.JPG
    122,5 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı