Alındı 1 TB 3.5 inç HDD

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emircan Döndü

Megapat
Makaleler
5
Daha fazla  
Bad sector veya herhangi bir sorunu olmayacak. Ankara içi elden şehir dışı GeT ile alabilirim. Ne kadar yakın bir tarihte alındıysa o kadar iyi benim için.

Tabi siz bilirsiniz lakin önemli olan kullanım durumudur. Verdiğim linkteki ilanda baktıysanız 255mb/s okuma hızı :) Çok kullanılmış bir ürün değil ki ürünün üretim yılı da 2017. Yani 3 aylık bir ürün bile olsa önemli olan ne sıklıkla kullanıldı ne kadar veri yazıldı ve silindi. Önemli olan performans değerleridir.

Tabi siz bilirsiniz lakin önemli olan kullanım durumudur. Verdiğim linkteki ilanda baktıysanız 255mb/s okuma hızı :) Çok kullanılmış bir ürün değil ki ürünün üretim yılı da 2017. Yani 3 aylık bir ürün bile olsa önemli olan ne sıklıkla kullanıldı ne kadar veri yazıldı ve silindi. Önemli olan performans değerleridir.
Yanlış anlamayın hocam bir yandan garanti süresinede baktım. Bayağı kullanacağım o yüzden.

Daha önce konuşmuştum 190 TL gibi bir fiyat verdi ancak sıfır HDD aldım. Bu arkadaşın ürünü ile ilgilenirsen kullanım saatini kontrol ederek alabilirsin.

Bendeki garantili HDD'yi almaya çekindi arkadaş, OEM HDD'yi alacağını sanmıyorum. Arkadaşın aradığı sanırım sıfır alınmış, kullanılmamış ürün satmak isteyen olursa almak istiyor :) İlanda detaylı belirtilmiş olsaydı daha iyi olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki garantili HDD'yi almaya çekindi arkadaş, OEM HDD'yi alacağını sanmıyorum. Arkadaşın aradığı sanırım sıfır alınmış, kullanılmamış ürün satmak isteyen olursa almak istiyor :) İlanda detaylı belirtilmiş olsaydı daha iyi olurdu.
Kullanılmamış da olur fakat 1, 2 aylık falan arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı