Çözüldü 1 TB disk nasıl tek ayrılmış bölüm ile kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sadocanbaba

Picopat
Daha fazla  
Normalde 1TB'lık bir SSD var bende tek bir yuvaya takılı ama 2 ayrı disk var tek bir diskde nasıl toplayabilirim?

Bir de 70GB bir kayıbım var nerede anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normalde 1TB'lık bir SSD var bende tek bir yuvaya takılı ama 2 ayrı disk var tek bir diskde nasıl toplayabilirim?

Eki Görüntüle 2451941

Bilgisayar yönetimi-Disk yönetiminden disk bölümlerini birleştirebilirsiniz ancak Yerel Disk D: bölümünün tamamen silinmesi gerekiyor, o bölümdeki veriler kaybolacak.

Eki Görüntüle 2451941

1TB SSD Windows'ta 930GB olarak gözükür zaten ve diski birleştirmek için diski tamamen silmeniz gerekecek

Eki Görüntüle 2451941

Bilgisayar yönetimi-Disk yönetiminden disk bölümlerini birleştirebilirsiniz ancak Yerel Disk D: bölümünün tamamen silinmesi gerekiyor, o bölümdeki veriler kaybolacak.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…