1 TB hard disk önerisi

bugra8776

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 TB hard disk almayı düşünüyorum, sessiz olması önemli benim için, olabildiğince hızlı olsun.
Veri depolamak için alıyorum uzun ömürlü olsun diye, ufak tefek oyunları da kurmayı düşünüyorum, SSD önerisi yapmayın boşa yeteri kadar SSD'im var.
WD blue.
https://www.akakce.com/harddisk/en-...ata-3-0-7200-rpm-hard-disk-fiyati,843832.html
Ya da Seagate Barracuda düşünüyordum Seagate sorunlu demiş herkes o yüzden WD blue almaya karar verdim kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Başka önerilere de açığım.

Arkadaşlar 1 TB hard disk almayı düşünüyorum, sessiz olması önemli benim için, olabildiğince hızlı olsun.
Veri depolamak için alıyorum uzun ömürlü olsun diye, ufak tefek oyunları da kurmayı düşünüyorum, SSD önerisi yapmayın boşa yeteri kadar SSD'im var.
WD blue.
https://www.akakce.com/harddisk/en-...ata-3-0-7200-rpm-hard-disk-fiyati,843832.html
Ya da Seagate Barracuda düşünüyordum Seagate sorunlu demiş herkes o yüzden WD blue almaya karar verdim kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Başka önerilere de açığım.
Linkteki WD Hardiskki güncel olarak kullanmaktayım. Hiç bir sıkıntısı yok HDD nin en iyisi gözümde.

WD Blue kullanıyorum hocam. Barracuda serisinin sorunu çözüldü galiba.
1736431895652.png

En alttaki sizin istediğiniz. 5 senedir falan kullanıyorum.

Ses yapıyor mu? Kasam çok sessiz çalışıyor şu an sessizliği bozmak istemiyorum.
Hocam merak ediyorum da... Acaba sırf ses çıkmasın diye elektrikli aracınız var mı? Ya da ses çıkmasın diye sakin yollardan yürüyor musunuz? Desibel ölçme aleti ile ölçmedim ama kulağıma hayatta ses gelmedi.
Hangi uygulamaydı bu hocam?

Bende ses yapmıyor.
HDS hocam.

41 kere maşallah diyelim 41 derece şerefine!

@calendula hocam görmüşsünüzdür 150gb'lik "Arşiv" adlı bi diskim var. Sağlığı %36 o disk 15 yıllık. Lütfen ne arşivi olduğunu sormayın... Ama WD kaliteli hala iş görüyor mesela. O yüzden endişesiz satın alabilir konu sahibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı