B bugra8776 Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #11 fatihylmzz dedi: Hocam merak ediyorum da... Acaba sırf ses çıkmasın diye elektrikli aracınız var mı? Ya da ses çıkmasın diye sakin yollardan yürüyor musunuz? Desibel ölçme aleti ile ölçmedim ama kulağıma hayatta ses gelmedi. Hds hocam. Genişletmek için tıkla... Neye sinirlendiniz sadece ses yapıp yapmadığını sordum, kulağa gelmediği sürece sorun yok.
fatihylmzz dedi: Hocam merak ediyorum da... Acaba sırf ses çıkmasın diye elektrikli aracınız var mı? Ya da ses çıkmasın diye sakin yollardan yürüyor musunuz? Desibel ölçme aleti ile ölçmedim ama kulağıma hayatta ses gelmedi. Hds hocam. Genişletmek için tıkla... Neye sinirlendiniz sadece ses yapıp yapmadığını sordum, kulağa gelmediği sürece sorun yok.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 9 Ocak 2025 #12 bugra8776 dedi: Neye sinirlendiniz sadece ses yapıp yapmadığını sordum, kulağa gelmediği sürece sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sinirlenmedim kardeşim böyle antin kuntin ahlâğı olanlara biraz kıl oluyorum senle bi alakası yok, iyi sosyaller. Şimdiden hayırlı olsun.
bugra8776 dedi: Neye sinirlendiniz sadece ses yapıp yapmadığını sordum, kulağa gelmediği sürece sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sinirlenmedim kardeşim böyle antin kuntin ahlâğı olanlara biraz kıl oluyorum senle bi alakası yok, iyi sosyaller. Şimdiden hayırlı olsun.
B bugra8776 Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #13 fatihylmzz dedi: Sinirlenmedim kardeşim böyle antin kuntin ahlâğı olanlara biraz kıl oluyorum senle bi alakası yok, iyi sosyaller. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
fatihylmzz dedi: Sinirlenmedim kardeşim böyle antin kuntin ahlâğı olanlara biraz kıl oluyorum senle bi alakası yok, iyi sosyaller. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler