oldschoolplayer Kilopat Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #1 Disk Yönetiminden düzelmeye çalıştım ama olmadı. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 1tb.jpg 146,5 KB · Görüntüleme: 131
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 24 Ocak 2018 #2 Disk 1 sekmesinde gördüğünüz gibi 3 parçaya ayrılmış. Şimdi peki neden toplayınca 931 GB diyebilirsiniz diye bu videoyu izlemekte fayda var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Disk 1 sekmesinde gördüğünüz gibi 3 parçaya ayrılmış. Şimdi peki neden toplayınca 931 GB diyebilirsiniz diye bu videoyu izlemekte fayda var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
oldschoolplayer Kilopat Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #3 Biliyorum da düzeltmedim. 931 GB'ı tek olarak kullanmak istiyorum.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 25 Ocak 2018 #4 O parçanın içindeki gerekli şeyleri taşıdıktan sonra disk yönetiminden alttaki renkli şerit ile yazı arasına sağ tıklayıp birimi sil seçeneğine basın.
O parçanın içindeki gerekli şeyleri taşıdıktan sonra disk yönetiminden alttaki renkli şerit ile yazı arasına sağ tıklayıp birimi sil seçeneğine basın.