1 TB Harddisk Tavsiyesi ?

Benim Windows bu harddsikte yüklü. Eski 500 GB olanıda satmayı düşünüyorum. Yeni harddiski takarsam ne olacak. Sistemde değişiklik yapmak istemiyorum. Sistemi olduğu gibi aktarabilir miyim ?

WD Blue öneririm. Yıllardır çizgisini bozmayan nadir markalardan. Seagate'i özellikle önermem. Yalnızca tecrübelere dayanırsak, 5 yıldan fazla süredir WD Blue kullanıyorum masaüstü sistemimde. Ne herhangi bir ses sorunu ne de performans sorunu yaşadım. Elbette ki mekanik disk ve zamanla ömrü azalacaktır. Ancak ben hala BF1, GTA V, COD: AW gibi oyunlarda bile yükleme sürelerinden şikayetçi değilim bu diskte. Gelelim Seagate. Yeni aldığım dizüstünde Seagate var. İlk günden beri de sesli çalışıyor. Bunu yaşayan da sadece ben değilim.

Hız konusunda ise testlere göre değişiyor. Burada WD Blue, Toshiba'dan daha çok puan elde etmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…