Masaüstü bilgisayarım için 1 TB Sata 3 HDD tavsiyesi istiyorum fakat şöyle bir sorunum var. Ben 1 hafta kadar önce hepsi burada sitesinden Seagate Barracuda 1TB sipariş ettim bilgisayara takıp tarattığım zaman maalesef hasar gördüğünü fark ettim iade ettim. Bana hala 1 TB HDD lazım fakat nasıl ve nereden almalıyım? Vatanbilgisayardan filan alsam gelip tarattığım zaman hasarlı olduğunu görürsem iade edebilir miyim? Orası almaz gibime geliyor. Ya da tekrar hepsiburada adresinden sipariş versem yine hasarlı olursa tekrar iade edebilir miyim? Yardım olabilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar belirttiğim gibi Seagate Barracuda 1 TB hasarlı olduğu için iade etmiştim. Bugün hepsiburada ya yazdım. Tekrar sipariş versem tekrar hasarlı gelse tekrar iade edebilir miyim diye malum fazla pimpirikliyim şöyle bir cevap geldi;
"Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Disk ST1000DM010 isimli ürün orijinal kutusunda paketlenerek gönderilmektedir."
Arkasından geçen aldığım ürünün sadece poşet ile gönderildiğini yazdım sonra;
"Aynı sorun yaşanmaması adına gerekli bildirimler sağlanmıştır."
Şeklinde bir cevap geldi.
Daha önce Seagate marka hasarlı geldiği için Toshiba sipariş vermek istiyordum ama yukarıdaki mesajlardan sonra tekrar Seagate mi sipariş etsem diye düşünüyorum malum fiyatlarıda aynı daha ucuza Toshiba satanda var fakat direk hepsiburada satıcısından almayı düşünüyorum. Fikir verebilirseniz sevinirim.