dawance Kilopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 269 Çözümler 1 31 Mart 2021 #1 Merhaba, yeni aldığım bilgisayarda böyle bir sorun var ne yapmalıyım?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #2 Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 31 Mart 2021 #3 Disk yönetimde de aynı durum geçerlimi ayrılmamış alan olarak gözüküyor olabilir. Oradan biçimlendirme işlemi yaparsanız düzelecektir. Son düzenleme: 31 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Disk yönetimde de aynı durum geçerlimi ayrılmamış alan olarak gözüküyor olabilir. Oradan biçimlendirme işlemi yaparsanız düzelecektir.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 31 Mart 2021 #4 Windows + X yapıp disk yönetimini açın. Orayı ekran görüntüsü atın lütfen. Artı 0 Eksi
metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 31 Mart 2021 #5 Minitool Partition Wizard ile diski yeniden formatlayın. Artı 0 Eksi
KS KS dawance Kilopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 269 Çözümler 1 31 Mart 2021 #6 Linuxginar dedi: Windows + X yapıp disk yönetimini açın. Orayı ekran görüntüsü atın lütfen. Eki Görüntüle 951418 Genişletmek için tıkla... Buyurun dskfjdsk Yener K. dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... paylaştım buyurun Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: Windows + X yapıp disk yönetimini açın. Orayı ekran görüntüsü atın lütfen. Eki Görüntüle 951418 Genişletmek için tıkla... Buyurun dskfjdsk Yener K. dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... paylaştım buyurun
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 31 Mart 2021 #7 dawance dedi: Buyurun dskfjdsk Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış alanı yeni basit birim bölümünden oluştur. Önce diğer bölümünde sil içinde dosyan kalmasın. Artı 0 Eksi
dawance dedi: Buyurun dskfjdsk Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış alanı yeni basit birim bölümünden oluştur. Önce diğer bölümünde sil içinde dosyan kalmasın.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 31 Mart 2021 #8 dawance dedi: Buyurun dskfjdsk paylaştım buyurun Genişletmek için tıkla... Evet, HDD sağlam. MF dedi: 1TB diskin 600 GB'lık bir bölümü RAW olmuş. RAW olan bölüme sağ tıklayıp silin. Daha sonra 300GB'lık bölüme sağ tıklayıp birimi genişletin. Genişletmek için tıkla... Mikail Fidan böyle demişti. Bunu uygularsanız çözülür boyutlara takılmayın. Artı 0 Eksi
dawance dedi: Buyurun dskfjdsk paylaştım buyurun Genişletmek için tıkla... Evet, HDD sağlam. MF dedi: 1TB diskin 600 GB'lık bir bölümü RAW olmuş. RAW olan bölüme sağ tıklayıp silin. Daha sonra 300GB'lık bölüme sağ tıklayıp birimi genişletin. Genişletmek için tıkla... Mikail Fidan böyle demişti. Bunu uygularsanız çözülür boyutlara takılmayın.
KS KS dawance Kilopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 269 Çözümler 1 31 Mart 2021 #9 HackerMulayim dedi: Ayrılmamış alanı yeni basit birim bölümünden oluştur. Önce diğer bölümünde sil içinde dosyan kalmasın. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım. Disk yönetiminden mi silmeliyim, hangisini silmeliyim Linuxginar dedi: Evet, HDD sağlam. Mikail Fidan böyle demişti. Bunu uygularsanız çözülür boyutlara takılmayın. Genişletmek için tıkla... Hangilerini sileyim disk yönetiminden mi yapmalıyım Artı 0 Eksi
HackerMulayim dedi: Ayrılmamış alanı yeni basit birim bölümünden oluştur. Önce diğer bölümünde sil içinde dosyan kalmasın. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım. Disk yönetiminden mi silmeliyim, hangisini silmeliyim Linuxginar dedi: Evet, HDD sağlam. Mikail Fidan böyle demişti. Bunu uygularsanız çözülür boyutlara takılmayın. Genişletmek için tıkla... Hangilerini sileyim disk yönetiminden mi yapmalıyım
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 1 Nisan 2021 #10 dawance dedi: Tam olarak anlamadım. Disk yönetiminden mi silmeliyim, hangisini silmeliyim. Hangilerini sileyim disk yönetiminden mi yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... İkisinde sil sonrasında siyah çizgi kalan alanı yeni basit birim ileri ileri deyip bitir olacaktır. Artı 0 Eksi
dawance dedi: Tam olarak anlamadım. Disk yönetiminden mi silmeliyim, hangisini silmeliyim. Hangilerini sileyim disk yönetiminden mi yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... İkisinde sil sonrasında siyah çizgi kalan alanı yeni basit birim ileri ileri deyip bitir olacaktır.