1 TB HDD, 4 GB gözükmeye başladı

Dypazen

Hectopat
Merhabalar
Ben geçen günlerde bir HDD almıştım. 1 TB boyutundaydı. Bilgisayarıma taktığımda 1 TB gözüküyordu fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayar açılırken sıkıntı çıktı. Windows 10 ekranım çıkmadı, BIOS ekranına bile zor girebiliyordum. Ben de format atayım dedim. Format atarken 1 TB'lık diskimin toplamda 4 GB olduğu gözüküyordu. 1 TB'lık diski başka bir bilgisayarda daha denedim. Bilgisayar açılırken diskten sesler geliyordu. Bilgisayar açıldı birincil bilgisayarımdaki gibi 4 GB gözüküyordu. Ayrıca harddiski her taktığım bilgisayar yavaşlıyordu. Bilgisayarın kapanması ve açılması aşırı uzun sürüyordu. Tahminimce HDD bozuldu ama neden bozulduğuna dair bir fikrim yok. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Fotoğrafı format atarken çekmiştim.Sürücü 2 Ayrılmamış Alan'ın olduğu yer benim 1TB diskim.Sürücü 0 herzamanki kullandığım D sürücüm.Sürücü 1 sisteminde içinde olduğu C sürücüm. Şuan disk yönetimini atamıyorum harddiskki taktığımda hem bilgisayarımdan garip sesler geliyor hem de yavaşlıyor.

HDD'yi sisteme bağlamazsanız yardımcı olamam. HD Tune Pro ile sağlık testi yapmalısınız. HD Tune website

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…