1 TB HDD doldu

Daha fazla  
Ben bugün Ark Survival oynayayım dedim indirmeye başladım, baktım bu hata gelmiş, sonra gittim diskler bölümüne baktım, bir de ne göreyim HDD tamamen dolmuş, daha dün 320 GB alan vardı, sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
C diskine sağ tuşla tıklayın disk temizlik deyin, açılan ekranda sol alttaki sistem dosyaları tarzı bir buton vardı, ona tıklayın açılan bölümdeki her şeyi işaretleyin. Gereksiz tüm dosyalar temizlensin orada neyin kaç GB oldugu yazar hatrı sayılır GB varsa yapın.

WinDirStat yükleyerek öğrenebilirsiniz neyin doldurduğunu.

Temizleyinonların hepsini
Temizlendikten sonra kapatıp açın bilgisayarı kapatıp açarken işlem yaparsa yarına bırakmayın bitirmesini bekleyin.

Onu yaptıktan sonra sistem geri yükleme noktalarını temizleyin bir adet yeni oluşturun nasıl yapıldığını biliyorsanız bilmiyorsanız söyleyin.

Hocam 16 gündür chk disk gelip duruyor ve atlamak zorunda kalıyorum bir yerde takılıyor sürekli toplam 4 tane HDD kullanıyorum sistemde, hepsini taraması çok ama çok uzun sürüyor sistem bile biyerden sonra takılıp kalıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…