1 TB HDD doldu

Disk temizlemeyi ayarlardan otomatiğe alabilirsiniz belli bir gün sonra eskileri siler otomatik kendisi

Hayır sakın atlatmayın onu ne olursa olsun bekleyin önemli bir işlem ve başladığında sakın uzun sürüyor diye kapatıp açmayın PC'yi. Ve gerekiyorsa akşam başlatın sabaha kadar açık kalsın dediğim gibi o önemli bir durumdur.

Gerekiyorsa disklerin SATA kablolarını çıkartın tek tek yaptırın ama yaptırın hepsini hangilerinde hata buluyorsa.

Hocam ben sabahlıyorum + üstüne öğlen 12:00 da uyanıyorum, sanırım telefonlar biraz haşır neşir olacağım yarın , ama öyle sorun var 100 GB telefonunda 97GB'si dolu, yani telefona da adam akıllı saracak oyun bulamadım.

Ben sana yapman gerekeni söyledim önemli olduğunu dile getirdim yap ya da yapma sen bilirsin karar senin.
PC başında yatıp kalkıyorsan oda ayrı bir sıkıntı top sende. Kolay gelsin.

Onu yaparken oyun oynayamazsın önemli noktayı tarama yapacağı zaman yapamaz sistem çalıştığı için yeniden başlatarak ekranda çıkınca yapması daha sağlıklı oluyor cünkü o ekranda sistem pasif olarak tarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…