1 TB HDD mi? 480 GB SSD mi?

Bekret

Decapat
Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarıma HDD eklemek istiyorum. Ama James Donkeyin 480 GB SSD'si ile seagate 1 TB 7200 RPM HDD aynı fiyattalar. Şu anda da 256 GB M2 SSD var bilgisayarda. Alan açısından HDD mantıklı geliyor ama SSD ye alışmışken HDD yavaş gelir mi diye de ikilem de kaldım. Siz olsanız neyi tercih ederdiniz ?

Bu arada 2,5" SSD, laptopun HDD yerine takılır diye düşünüyorum. Yanlışsam düzeltirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD al. O SSD alınmaz. Yalnız laptop modeli ne? Bazı modellerde tek 2,5'' girişi oluyor.
Cevabınız için teşekkürler öncelikle hocam. Bilgisayarım Abra A5 v14.1 dediğiniz gibi tek 2.5 girişi var. 2 m2 slottan birisinde de dediğim gibi 256 gb ssd var.
Yalnız neden o SSD alınmaz dediğinizi anlayamadım. Bir çok kişi övmüş ürünü. Yine de sıkıntıları varsa 400-500 civarına önerebileceğiniz SSD var mı ?

https://i.hizliresim.com/oXjamQ.jpg
480gb var bende de.
Değerler çok iyi.
Isı yalnış gözüküyor bence.
Elimle bakınca ısı yoktu.
Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Siz bi sıkıntıya rahtladınız mı hiç SSD de ?

Cevabınız için teşekkürler öncelikle hocam. Bilgisayarım Abra A5 v14.1 dediğiniz gibi tek 2.5 girişi var. 2 m2 slottan birisinde de dediğim gibi 256 gb ssd var.
Yalnız neden o SSD alınmaz dediğinizi anlayamadım. Bir çok kişi övmüş ürünü. Yine de sıkıntıları varsa 400-500 civarına önerebileceğiniz SSD var mı ?

Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Siz bi sıkıntıya rahtladınız mı hiç SSD de ?
Övenler başta güzel gelip daha sonradan kötülüğünü anlayan kişilerdir büyük ihtimalle. James Donkey SSD nasıldır diye konu açın derim. SSD'de güncelleme bile yok.

James Donkey SSD kötüdür diyen zaten tek forum burasıdır. O yüzden alın!
Hocam sakin :)

James Donkey'den uzak durun yeter...
Bir hata ettim ucuz diye aldım, arkaplanda bir aktarma / indirme (diske yazma) işlemi yapıyorken başka hiçbir şey yapamıyorum. SSD tepki vermiyor, kitleniyor.
Laptop'umdaki Transcend SSD'de böyle bir sıkıntı yok.
Bi kaç kişi daha sıkıntılı demiş. Garanti olsun diye @midgardian hocamın da dediği gibi monsterden almayı düşünüyorum şimdilik. Teşekkür ederim hepinize :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı