A Arkrune Femtopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #21 Paul Walker dedi: Yazma hızı ses cikarmasi falan var Seagate'yi kafamdan eledim bu sorunları yüzünden WD ve Toshiba arasında kaldım gönlüm Toshiba'dan yana Genişletmek için tıkla... O zaman hayırlı olsun diyelim şimdiden.
Paul Walker dedi: Yazma hızı ses cikarmasi falan var Seagate'yi kafamdan eledim bu sorunları yüzünden WD ve Toshiba arasında kaldım gönlüm Toshiba'dan yana Genişletmek için tıkla... O zaman hayırlı olsun diyelim şimdiden.
4 483488 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 241 Çözümler 3 30 Ekim 2021 #22 Paul Walker dedi: Yazma hızı ses cikarmasi falan var Seagate'yi kafamdan eledim bu sorunları yüzünden WD ve Toshiba arasında kaldım gönlüm Toshiba'dan yana Genişletmek için tıkla... Bende bir disk siparişi vereceğim ama ses konusu bende de takıntı. Konuyu takip ediyorum.
Paul Walker dedi: Yazma hızı ses cikarmasi falan var Seagate'yi kafamdan eledim bu sorunları yüzünden WD ve Toshiba arasında kaldım gönlüm Toshiba'dan yana Genişletmek için tıkla... Bende bir disk siparişi vereceğim ama ses konusu bende de takıntı. Konuyu takip ediyorum.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #23 483488 dedi: Bende bir disk siparişi vereceğim ama ses konusu bende de takıntı. Konuyu takip ediyorum. Genişletmek için tıkla... Aldığım zaman unutmazsam bildirim. Son düzenleme: 30 Ekim 2021
483488 dedi: Bende bir disk siparişi vereceğim ama ses konusu bende de takıntı. Konuyu takip ediyorum. Genişletmek için tıkla... Aldığım zaman unutmazsam bildirim.