1 TB HDD önerisi

Hangi HDD üretici markasını tavsiye edersiniz?

• Western Digital (WD)

Oy: 9 81,8%
  • Seagate

Oy: 0 0,0%
  • Toshiba

Oy: 2 18,2%

• Oy verenlerin toplamı
    11

Luck Star

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Haberleşme Mühendisi
Merhaba günaydın arkadaşlar, ihtiyaç dolayısıyla iş yerleri açılır açılmaz HDD almak durumundayım. Bu HDD'yi kardeşimin bilgisayarına takacağım anakart ASUS P5KPL-CM Sata300 destekli.

1 TB almayı düşünüyorum ancak bunların en uzun ömürlüsü hangisidir ? Aklımda WD 1TB 7200 Rpm 64Mb var. Kullanım amacı basit oyunlar, internet ve sürekli veri indirmek.
Bir de sinerji bilgisayar veya ebrar bilgisayar'dan ofisten gidip alacağım. Bu firmalar hakkında bilginiz olursa yine çok çok iyi olur.

Düşünceleriniz nelerdir link falan eklemedim ama ben teknik verilere inanmak istemiyorum en son aldığım sistemde, sistem o kadar üst düzey olmasına rağmen HDD teknik verilerdeki hıza yetişemiyordu bile.

Opsiyon markalar Seagate ve Toshiba yine aynı model 1 Tb - 7200Rpm - 64Mb
Düşünceleriniz yazarsanız sevinirim, Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Wd aldım zaten konuya onay verilme olayından memnun değilim çok geç açılmış şimdi geldim eve. Sinerji elden de satış yapıyor tavsiye ederim hizmet kalitesi 10/10 :)

Unutmadan yorumunuz için teşekkür ederim :)

Dosya Ekleri

• 1456997683685.jpg
    1456997683685.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 151
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı