Luck Star
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Elektronik Haberleşme Mühendisi
Merhaba günaydın arkadaşlar, ihtiyaç dolayısıyla iş yerleri açılır açılmaz HDD almak durumundayım. Bu HDD'yi kardeşimin bilgisayarına takacağım anakart ASUS P5KPL-CM Sata300 destekli.
1 TB almayı düşünüyorum ancak bunların en uzun ömürlüsü hangisidir ? Aklımda WD 1TB 7200 Rpm 64Mb var. Kullanım amacı basit oyunlar, internet ve sürekli veri indirmek.
Bir de sinerji bilgisayar veya ebrar bilgisayar'dan ofisten gidip alacağım. Bu firmalar hakkında bilginiz olursa yine çok çok iyi olur.
Düşünceleriniz nelerdir link falan eklemedim ama ben teknik verilere inanmak istemiyorum en son aldığım sistemde, sistem o kadar üst düzey olmasına rağmen HDD teknik verilerdeki hıza yetişemiyordu bile.
Opsiyon markalar Seagate ve Toshiba yine aynı model 1 Tb - 7200Rpm - 64Mb
Düşünceleriniz yazarsanız sevinirim, Teşekkürler...
1 TB almayı düşünüyorum ancak bunların en uzun ömürlüsü hangisidir ? Aklımda WD 1TB 7200 Rpm 64Mb var. Kullanım amacı basit oyunlar, internet ve sürekli veri indirmek.
Bir de sinerji bilgisayar veya ebrar bilgisayar'dan ofisten gidip alacağım. Bu firmalar hakkında bilginiz olursa yine çok çok iyi olur.
Düşünceleriniz nelerdir link falan eklemedim ama ben teknik verilere inanmak istemiyorum en son aldığım sistemde, sistem o kadar üst düzey olmasına rağmen HDD teknik verilerdeki hıza yetişemiyordu bile.
Opsiyon markalar Seagate ve Toshiba yine aynı model 1 Tb - 7200Rpm - 64Mb
Düşünceleriniz yazarsanız sevinirim, Teşekkürler...
Son düzenleyen: Moderatör: