M Mirai Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2015 #1 1TB HDD, daha yeni o da sessizken harddisk okuma-yazma yaparken cızırtı gibi hafif bir ses çıkıyor. Hd tune ile taradım sonuçlara bakar mısınız? Bu ani dalgalanmalar normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2015
1TB HDD, daha yeni o da sessizken harddisk okuma-yazma yaparken cızırtı gibi hafif bir ses çıkıyor. Hd tune ile taradım sonuçlara bakar mısınız? Bu ani dalgalanmalar normal mi?
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2015 #2 Değerler normal görünüyor. Cızırtı çıkması normal. Okuma-yazma işlemi yaptığı için.
M Mirai Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2015 #3 Mehmet_M dedi: Değerler normal görünüyor. Cızırtı çıkması normal. Okuma-yazma işlemi yaptığı için. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum yeni olduğu için oyunlar yazılımlar fakat ses çıktığı an hız düşüyor testte. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2015
Mehmet_M dedi: Değerler normal görünüyor. Cızırtı çıkması normal. Okuma-yazma işlemi yaptığı için. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum yeni olduğu için oyunlar yazılımlar fakat ses çıktığı an hız düşüyor testte.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2015 #4 Gördüğün gibi bende de bir düşme söz konusu. Bu Windows çalıştığı için arkadaki bazı uygulamalar sürekli senkronizasyon yapar. Normaldir.
Gördüğün gibi bende de bir düşme söz konusu. Bu Windows çalıştığı için arkadaki bazı uygulamalar sürekli senkronizasyon yapar. Normaldir.