poyrazyilmaz67
Femtopat
Daha fazla
Merhaba. Sizden 1 TB harddisk ve 500 GB bir SSD istiyorum. Önerilerinizi yazar mısınız? SSD için bütçe 600 TL maksimum harddisk için fark etmez.
Seagate Barracuda alabilirsiniz.
Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung SATA 870 EVO Dahili Katı Hal Sürücüsü, 500 GB, SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trSeagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s okuma Harddisk | ITOPYA
Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s okuma Harddisk yüksek kalite en uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
Artık lütfen Barracuda önermeyin. Smr kayıt kullanan kötü bir HDD. 10 TB veriden sonra 30.000 kötü sektör gösterebilen tek HDD hatta kendisi.Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net